lv
2YCRhi62YKAIbMUFTSiKp2EymeLPaqhkjU5Pzab4
795218

Kandavā varēs piedzīvot pasaku stāstus

Kandavā varēs piedzīvot pasaku stāstus

Šodien Kandavas kultūras namā un vecpilsētas Promenādē no plkst.14 līdz 18 varēs piedzīvot "Pasaku stāstus Kandavā", uzzināja Tukuma novada pašvaldībā.

Lieli un mazi kandavnieki un pilsētas viesi varēs izstaigāt Kandavas vecpilsētu un piedzīvot septiņu pasaku stāstus, katrā pasaku vietā piedaloties radošajās darbnīcās.

Tostarp Kandavas Tūrisma un informācijas centrā varēs iepazīties ar stāstu "Vinnijs Pūks un draugi", Kandavas muzejā - "Kraukšķītis", kafejnīcā "Pie Kristapa" - "Ansītis un Grietiņa", Ekas namā - "Brēmenes muzikanti", Kandavas kultūras namā - "Sniegbaltīte un septiņi rūķīši", Vīna namā varēs sastapt troļļus, bet kafejnīcā "Kandava" - piedzīvot pasaku "Ledus sirds".

Paralēli kultūras namā plkst.14 un 16 būs iespēja noskatīties divas jaunākās Ziemassvētku kinofilmas ģimenēm - "Ziemassvētki džungļos" un "Circenīša Ziemassvētki".

Nedaudz pasliktinājies rīdzinieku vērtējums par kultūras dzīvi

Pēdējos gados nedaudz pasliktinājies Rīgas iedzīvotāju vērtējums par kultūras dzīvi, liecina pētījumu kompānijas "Latvijas fakti" augustā un septembrī veiktā rīdzinieku aptauja.

Kopš 2018.gada, kad kultūras dzīvi Rīgā pozitīvi vērtēja 89% aptaujāto rīdz...

Ukraina ziņo par Krievijas dzīvā spēka zaudējumiem

Krievijas karaspēka dzīvā spēka zaudējumi Ukrainā līdz pirmdienas rītam sasnieguši 102 600 karavīrus, ziņo Ukrainas armijas ģenerālštābs.

Pēc ģenerālštāba datiem, diennakts laikā iznīcināti 550 iebrucēji, līdz ar to kopējais nogalināto Krievijas karavīr...

Roberts Klimovičs maldina - Krievija neuzvarētu karu, sagraujot dzelzceļa mezglus Ukrainas pierobežā
Par karu Ukrainā, tā cēloņiem un sekām pieejams ne mazums dezinformācijas. Bieži vien tā mērķēta vainas novelšanai no Krievijas uz Rietumvalstīm, pašu Ukrainu vai visiem iesaistītajiem. Tā novembrī publicētā video savā "TikTok" profilā ar dažādiem apga...


Komentāri