lv
1JhiZidIe9kL7xUvbv7PFDvmIpdgZmIM9YhCJuUE
795206

Ukraina ziņo par Krievijas dzīvā spēka zaudējumiem

Ukraina ziņo par Krievijas dzīvā spēka zaudējumiem

Krievijas karaspēka dzīvā spēka zaudējumi Ukrainā līdz pirmdienas rītam sasnieguši 102 600 karavīrus, ziņo Ukrainas armijas ģenerālštābs.

Pēc ģenerālštāba datiem, diennakts laikā iznīcināti 550 iebrucēji, līdz ar to kopējais nogalināto Krievijas karavīru skaits sasniedzis 102 600.

Kopš atkārtotā iebrukuma sākuma 24.februārī Krievija zaudējusi 3016 tankus, 6017 bruņutransportierus, 1996 lielgabalus, 418 daudzlādiņu reaktīvās iekārtas, 212 zenītartilērijas iekārtas, 283 lidmašīnas, 267 helikopterus, 1707 bezpilota lidaparātus, 653 spārnotās raķetes, 4647 automobiļus un autocisternas, 16 kuģus un ātrlaivas, kā arī 178 specializētās tehnikas vienības.

Krievijas zaudējumu apmērs tiek precizēts, jo informācijas ieguvi traucē karadarbība.

Roberts Klimovičs maldina - Krievija neuzvarētu karu, sagraujot dzelzceļa mezglus Ukrainas pierobežā
Par karu Ukrainā, tā cēloņiem un sekām pieejams ne mazums dezinformācijas. Bieži vien tā mērķēta vainas novelšanai no Krievijas uz Rietumvalstīm, pašu Ukrainu vai visiem iesaistītajiem. Tā novembrī publicētā video savā "TikTok" profilā ar dažādiem apga...
Krievija ziņo par jaunu Ukrainas drona triecienu Engelsas gaisa spēku bāzei Saratovā
Ukrainas drona trieciena rezultātā naktī no svētdienas un pirmdienu Krievijas Engelsas gaisa spēku bāzē Saratovā dzīvību zaudējuši trīs Krievijas karavīri, vēsta Krievijas mediji. Savukārt Ukraina oficiālus komentārus pagaidām nav sniegusi.
Dzintaru koncertzālē uzstāsies vokālais ansamblis Schola Cantorum Riga

Dzintaru koncertzālē šovakar plkst.17 notiks Ziemassvētku festivāla koncerts, kur ar viduslaiku mūzikas programmu "Vox Clara" uzstāsies starptautisku atzinību guvušais vokālais ansamblis "Schola Cantorum Riga" un Ieva Nīmane Guntara Prāņa vadībā, infor...



Komentāri