lv
0KAROSo3vkenpjo5sFD2FqQbQe2x4JKHNbnRlHb4
766333

Koplietošanas auto tirgū Rīgā pieprasījums arvien lielāks par piedāvājumu

Koplietošanas auto tirgū Rīgā pieprasījums arvien lielāks par piedāvājumu
Lai arī dažos pēdējos gados Rīgā koplietošanas auto tirgus spēcīgi attīstījies un tajā darbojas kupls skaits uzņēmumu, vēl aizvien pieprasījums ir lielāks nekā piedāvājums. Šobrīd Rīgā koplietošanā ir ap 1500 mašīnu, bet tas ir krietni par maz. Cik daudz koplietošanas auto Rīgā vajadzētu, lai cilvēki aizvien biežāk izvēlētos nebraukt ar personīgo auto vai pat neiegādāties to?
Lielbritānijas izlūkdienesti: Munīcijas trūkums lavē krievu uzbrukumus

Munīcijas un raķešu trūkums, visticamāk, joprojām ir galvenais faktors, kas aizkavē krievu uzbrukuma operācijas Ukrainā, secinājuši britu izlūkdienesti.

Saskaņā ar Lielbritānijas Aizsardzības ministrijas ikdienas ziņojumu par situāciju frontē Kremlis sp...

Aizvadītajā diennaktī pieķerti astoņi dzērājšoferi

Latvijā aizvadītajā diennaktī par braukšanu reibumā pieķerti astoņi transportlīdzekļu vadītāji, sešiem no kuriem tiks piedzīta automašīnas vērtība, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Aizvadītajā diennaktī reģistrēti 152 ceļu satiksmes negadījumi. ...

Iniciatīvai par latviešu valodas pārbaužu atcelšanu Krievijas un Baltkrievijas pilsoņiem savākti vairāk nekā 10 000 paraksti
Sabiedrības iniciatīvu portālā "Manabalss.lv" savākti iesniegšanai Saeimā nepieciešamie 10 000 parakstu par ierosinājumu atcelt Imigrācijas likuma grozījumus, kas paredz Latvijas pastāvīgajiem iedzīvotājiem ar Krievijas un Baltkrievijas pilsonību kārto...


Komentāri