lv
RrxlIhcYGEQeDZ2obyMiLeWTZS1xoO43SZbdui2B
765773

Lielbritānijas izlūkdienesti: Munīcijas trūkums lavē krievu uzbrukumus

Lielbritānijas izlūkdienesti: Munīcijas trūkums lavē krievu uzbrukumus

Munīcijas un raķešu trūkums, visticamāk, joprojām ir galvenais faktors, kas aizkavē krievu uzbrukuma operācijas Ukrainā, secinājuši britu izlūkdienesti.

Saskaņā ar Lielbritānijas Aizsardzības ministrijas ikdienas ziņojumu par situāciju frontē Kremlis spārnoto raķešu trūkuma dēļ, domājams, ierobežojis tālas darbības rādiusa raķešu triecienus Ukrainas infrastruktūrai un veic tos tikai reizi nedēļā.

Arī krievu artilērijas šāviņu krājumi varētu būt nepietiekami, lai veiktu plaša mēroga uzbrukuma operācijas, teikts sestdien publicētajā ziņojumā.

Aizvadītajā diennaktī pieķerti astoņi dzērājšoferi

Latvijā aizvadītajā diennaktī par braukšanu reibumā pieķerti astoņi transportlīdzekļu vadītāji, sešiem no kuriem tiks piedzīta automašīnas vērtība, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Aizvadītajā diennaktī reģistrēti 152 ceļu satiksmes negadījumi. ...

Iniciatīvai par latviešu valodas pārbaužu atcelšanu Krievijas un Baltkrievijas pilsoņiem savākti vairāk nekā 10 000 paraksti
Sabiedrības iniciatīvu portālā "Manabalss.lv" savākti iesniegšanai Saeimā nepieciešamie 10 000 parakstu par ierosinājumu atcelt Imigrācijas likuma grozījumus, kas paredz Latvijas pastāvīgajiem iedzīvotājiem ar Krievijas un Baltkrievijas pilsonību kārto...
VDD: Krievija un Baltkrievija pret Latviju ilgstoši īsteno dažādas provokācijas

Krievija un tās tuvākā sabiedrotā Baltkrievija pret NATO dalībvalstīm, tostarp Latviju, un to iedzīvotājiem jau ilgstoši īsteno dažādas provokācijas, aģentūrai LETA atzina Valsts drošības dienestā (VDD).

Šogad martā Latvijas policija medijiem izplatīja ...



Komentāri