lv
2maADpcw67nrdSWVsFjlpeJmIiAiBsUzYuEM1Aot
765743

Iniciatīvai par latviešu valodas pārbaužu atcelšanu Krievijas un Baltkrievijas pilsoņiem savākti vairāk nekā 10 000 paraksti

Iniciatīvai par latviešu valodas pārbaužu atcelšanu Krievijas un Baltkrievijas pilsoņiem savākti vairāk nekā 10 000 paraksti
Sabiedrības iniciatīvu portālā "Manabalss.lv" savākti iesniegšanai Saeimā nepieciešamie 10 000 parakstu par ierosinājumu atcelt Imigrācijas likuma grozījumus, kas paredz Latvijas pastāvīgajiem iedzīvotājiem ar Krievijas un Baltkrievijas pilsonību kārtot valsts valodas pārbaudi.
VDD: Krievija un Baltkrievija pret Latviju ilgstoši īsteno dažādas provokācijas

Krievija un tās tuvākā sabiedrotā Baltkrievija pret NATO dalībvalstīm, tostarp Latviju, un to iedzīvotājiem jau ilgstoši īsteno dažādas provokācijas, aģentūrai LETA atzina Valsts drošības dienestā (VDD).

Šogad martā Latvijas policija medijiem izplatīja ...

Zemkopības ministrijas nekustamie īpašumi savām vajadzībām pērk 6 dronus

Valsts SIA "Zemkopības ministrijas nekustamie īpašumi" par nepilniem 3000 eiro iegādājusies sešus bezpilota gaisa kuģus, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Kapitālsabiedrība bija izsludinājusi konkursu par sešu dronu iegādi, kam...

Mūžībā devies bijušais vēstnieks Jānis Eichmanis (+FOTO)

Mūžībā devies bijušais vēstnieks Jānis Eichmanis.

Ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs mikroblogošanas vietnē "Twitter" paudis visdziļāko līdzjūtību bijušā vēstnieka Grieķijā, NATO un Spānijā tuviniekiem, viņam dodoties mūžībā.

"Jānis bija augstas klases...



Komentāri