lv
eGqzJOgCBlDUpSoftugiHyJsZGPsk93pUWFfe3qt
4015420

Daugavpils Valsts ģimnāzija aicina uz jaunā mācību gada ieskaņas un iedvesmas pasākumu

Daugavpils Valsts ģimnāzija aicina uz jaunā mācību gada ieskaņas un iedvesmas pasākumu

12. un 13.augustā mūžizglītības un kultūras institūts “Vitae” sadarbībā ar Daugavpils pilsētas Izglītības pārvaldi, Daugavpils Valsts ģimnāziju un pārmaiņu procesu izglītībā “Līderis manī” organizē 2024./2025.mācību gada ieskaņas un iedvesmas pasākumu “Iesāc mācību gadu kopā ar mums!”. Iedvesmas pasākumā piedalīsies vairāk nekā 140 izglītības jomas pārstāvji: pirmsskolu un skolu vadītāji, vadības komandas no visas Latvijas.

Valsts prezidents rudenī sagaida enerģētikas ilgtermiņa stratēģijas projektu

Valsts prezidents pateicās atbildīgajiem dienestiem, kas strādāja pie elektroenerģijas pārrāvumu novēršanas pēc š.g. 29.jūlija vētras.

12.augustā Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs Jūrmalas rezidencē tikās ar klimata un enerģētikas ministru Kasparu Meln...

Daugavpilī ielu satiksmi regulēs viedie luksofori (+VIDEO)

Risinājumu veido īpaši konfigurēts, ar datorredzes algoritmiem aprīkots mini dators, divas augstas izšķirtspējas videokameras, tīkla aprīkojums, stiprinājumi un LMT izstrādāta programmatūra.

Lai uzlabotu satiksmes drošību, 18. novembra – Varšavas ielas ...

Trīs lietas, kas visvairāk šobrīd satrauc Latvijas iedzīvotājus

Pētījumu kompānija Kantar veica Latvijas iedzīvotāju vērtību pētījumu, kura ietvaros tika noskaidrots, kā dažādi globālie un vietēja mēroga notikumi ir ietekmējuši iedzīvotāju noskaņojumu un attieksmi pret aktualitātēm valstī.

Pēc pētījuma rezultātiem v...



Komentāri