lv
53KJR2FPIAxubffBwp2i7cSz9FIZOhB0SjmA3SCj
3967430

Garciemā jūrā atrastais cilvēks ir pie Roņu salas pazudušais ūdensmotociklists

Garciemā jūrā atrastais cilvēks ir pie Roņu salas pazudušais ūdensmotociklists

Garciemā jūrā otrdienas vakarā atrastais cilvēks atpazīts kā jūlija vidū ceļā uz Roņu salu pazudušais ūdensmotocikla vadītājs no Latvijas, aģentūrai LETA apliecināja Valsts policijā.

Otrdienas vakarā kāds garāmgājējs Carnikavas pagasta Garciemā jūrā pamanīja mirušu vīrieti. Notikuma vietā ieradās operatīvie dienesti.

Saistībā ar notikušo policijā sākts kriminālprocess, tomēr ekspertīze identitātes veikšanai nebūs nepieciešama, jo vīrietis ir atpazīts.

Jau ziņots, ka 13.jūlijā Igaunijas teritoriālajos ūdeņos pazuda divi Latvijas pilsoņi, kuri ar ūdens motocikliem bija ceļā no Kaltenes uz Roņu salu. Jūrā viņu braucamrīkiem bija radušās tehniskas problēmas, un krastu viņi mēģinājuši sasniegt peldus.

Pazudušo meklēšanā tika iesaistīti abu valstu jūras spēki. Viens no pazudušajiem veiksmīgi sasniedza Roņu salu, bet otrs - 1986.gadā dzimušais Sergejs Tvauri - atrasts netika.

Prezidents: Naida runa visās tās izpausmēs ir jāsoda bargi

Naida runa visās tās izpausmēs ir jāsoda bargi, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" uzsvēra Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs.

Vaicāts, kāda ir situācija ar Latvijas tiesībaizsardzības iestāžu izpratni par naida runu, verbāliem uzb...

Sāksies koncertsezona Vērmanes dārzā

Šodien sāksies koncertsezona Vērmanes dārzā, aģentūru LETA informēja Rīgas domē.

Koncertsezonu atklās Lielās Mūzikas balvas laureāts, Latvijas Radio bigbends ar viesmāksliniekiem - zviedru trompetistu, komponistu un bigbendu vadītāju Lasi Lindgrēnu un s...

Viduslatvijas apsaimniekošanas reģionā darbību turpina divi poligoni (+VIDEO)

Šobrīd lielāko īpatsvaru jeb aptuveni 80% veido nešķiroti sadzīves atkritumi.

Jelgavas novada domes sēdē apstiprināts Viduslatvijas atkritumu apsaimniekošanas reģiona Jelgavas valstspilsētas, Dobeles un Jelgavas novadu atkritumu apsaimniekošanas plāns 2...



Komentāri