lv
v83sBH9ooFjTXiHv25H4ZqZA7mkKYU8G94IzmF5b
2134032

Dreiliņos jauno mājokļu ciematā ekspluatācijā nodoti kopumā 630 dzīvokļi

Dreiliņos jauno mājokļu ciematā ekspluatācijā nodoti kopumā 630 dzīvokļi

Nekustamo īpašumu attīstītājs "Bonava Latvija" jauno mājokļu ciematā "Dreilinga mājas", Dreiliņos, nodevis ekspluatācijā projekta četrpadsmito daudzdzīvokļu ēku ar 58 dzīvokļiem, kopējam pabeigto dzīvokļu skaitam ciematā sasniedzot 630, informēja "Bonava Latvija" pārstāvji.

Projekta noslēdzošo divu ēku būvniecības darbus plānots sākt nākamajā gadā, tādējādi palielinot dzīvokļu kopējo skaitu projektā par vēl 121 vienību. Ciemata "Dreilinga mājas" kopējais investīciju apjoms pārsniedz 55 miljonus eiro.

Šī gada jūlijā "Bonava Latvija" jauno mājokļu ciematā "Dreilinga mājas" ekspluatācijā nodota vēl viena daudzdzīvokļu dzīvojamā ēka ar 58 divu līdz četru istabu dzīvokļiem platībā no 39,8 līdz 67,1 kvadrātmetriem. Visiem dzīvokļiem izbūvēta izeja uz personīgo balkonu vai dārziņu, savukārt ēkas pagrabstāvā katram dzīvoklim pieejama individuālā mantu glabātuve, kas iekļauta dzīvokļu pārdošanas cenā. Dzīvokļi šajā ēkā pašlaik pieejami iegādei, sākot no 93 000 eiro.

Jauno mājokļu ciemats "Dreilinga mājas" ir līdz šim lielākais būvniecības stadijā esošais "Bonava Latvija" projekts, kur pēc tā pilnīgas pabeigšanas dzīvesvieta tiks nodrošināta vairāk nekā 1500 iedzīvotājiem.

Jau ziņots, ka "Bonava Latvija" pagājušajā gadā strādāja ar 35,349 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 7,1% mazāk nekā 2021.gadā, bet uzņēmuma peļņa samazinājās par 7,5% un sasniedza 4,998 miljonu eiro.

"Bonava Latvija" īsteno gan ekonomiskā, gan biznesa segmenta mājokļu attīstīšanu, būvniecību un pārdošanu Rīgā.

"Bonava Latvija" mātesuzņēmums "Bonava" ir viens no lielākajiem nekustamo īpašumu attīstītājiem Ziemeļeiropā. Kompānija strādā Vācijā, Zviedrijā, Somijā, Dānijā, Norvēģijā, Sanktpēterburgā, Igaunijā, Lietuvā un Latvijā, 2022.gadā sasniedzot apgrozījumu 1,48 miljardu eiro apmērā. "Bonava" akcijas kotē "Nasdaq" biržā Stokholmā.

Šodien sāksies mūzikas un mākslas festivāls "Laba daba"

Uz piecām skatuvēm no šodienas līdz 6.augustam norisināsies mūzikas un mākslas festivāls "Laba daba", kas vienkopus pulcēs pašmāju un ārvalstu mūziķus, teātra, dejas un performanču māksliniekus, informēja pasākuma rīkotāji.

Festivālā uzstāsies "Shishi" ...

Latviju Venēcijas biennāles mākslas izstādē pārstāvēs māksliniece Amanda Ziemele

Kultūras ministrijas (KM) rīkotajā konkursā par Latvijas ekspozīciju nākamā gada Venēcijas biennāles mākslas izstādē žūrija par atbilstošāko ir izraudzījusies mākslinieces Amandas Ziemeles darba "Ak, diena, ak, nakts, tas ir tik brīnišķīgi dīvaini, un ...

No Cēsīm tiek būvēts gājēju un velobraucēju ceļš

Lai uzlabotu mazaizsargāto satiksmes dalībnieku drošību, gar ceļu no Cēsīm līdz pagriezienam uz Līvu ciemu 1,2 kilometru garumā būvē gājēju un velobraucēju infrastruktūru, informēja "Latvijas valsts ceļi" pārstāvji.

Satiksmi būvdarbu posmā organizē ar c...



Komentāri