lv
sr0KyKWoqexz3Kg4ZU9pFuCvyer8YZ6dHOpyO31P
2134031

Šodien sāksies mūzikas un mākslas festivāls "Laba daba"

Šodien sāksies mūzikas un mākslas festivāls "Laba daba"

Uz piecām skatuvēm no šodienas līdz 6.augustam norisināsies mūzikas un mākslas festivāls "Laba daba", kas vienkopus pulcēs pašmāju un ārvalstu mūziķus, teātra, dejas un performanču māksliniekus, informēja pasākuma rīkotāji.

Festivālā uzstāsies "Shishi" no Lietuvas, "Sturle Dagsland" no Norvēģijas, "Shaman Shaman" no Izraēlas, "Brass Riot" no Vācijas.

Tāpat festivālā uzstāsies pašmāju grupas, piemēram, "Jumprava", "Dzelzs vilks", "Rīgas Modes", Latvijas Universitātes koris "Dziesmuvara", "ŠŅK", "Purple Negative", "Stūrī zēvele", "Nova koma", "Indygo", "Aston Kais".

Festivālā varēs dzirdēt arī "Cicco Sanchez" no Itālijas, "Podruga, Baiba" no Latvijas un Austrijas. Pasākumā piedalīsies arī Nils Īle un Perkusionistu komanda ar koncerta un meistarklašu projektu "Zeme dun".

Festivālā uzstāsies arī "Rāva", "Zari", "Sonntags Legion", Imants Daksis, "Čipsis un Dullais" ar "Big Bang", "Pienvedēja piedzīvojumi", "Juuk", "Oranžās brīvdienas", Māra Dagne, "TKP", "Bēdu brāļi", "Tumors", dīdžeji "Krankenwagen", "Vultura", "Nohow", "Indygo", "NSR".

Dīdžeju programmu nodrošinās apvienība "Cannadis", "Uncle Sampl3" un "Uncle Rodion", "Sound Meccano", "Jackques" no "S’T’A", apvienība "Dabaskats", "Ej Apskrieties", dīdžejs "2b", "NGC-5218", "Rabenau", "Ekva", "Šolis", "Wodders".

Savukārt paralēlajā programmā paredzētas vairāk nekā 50 radošas, izzinošas un iesaistošas aktivitātes un atrakcijas, no kurām liela daļa - bez maksas. Neatņemama programmas sastāvdaļa būs arī Radio "Naba" tiešraides studija un skatuve.

Tāpat gaidāma plaša bērnu un jauniešu programma un nodarbes - strādās bērnu dārzs, "Babyroom" mazuļu terase, mini zoodārzs "Dzīvo sapņu dārzs", būs skatāma plaša īsfilmu programma sadarbībā ar festivālu "2Annas" un atsevišķi labiekārtota zona telšu pilsētiņā. Teātra programmā bērnus un jauniešus priecēs izrāde jauniešiem "Pilna slodze", kā arī izrādes bērniem - "Kā Saule gadījās" un "A.Kanna".

Mūzikas un mākslas festivāls "Laba daba" trīspadsmito reizi norisināsies Latvijas Universitātes atpūtas kompleksā "Ratnieki".

Latviju Venēcijas biennāles mākslas izstādē pārstāvēs māksliniece Amanda Ziemele

Kultūras ministrijas (KM) rīkotajā konkursā par Latvijas ekspozīciju nākamā gada Venēcijas biennāles mākslas izstādē žūrija par atbilstošāko ir izraudzījusies mākslinieces Amandas Ziemeles darba "Ak, diena, ak, nakts, tas ir tik brīnišķīgi dīvaini, un ...

No Cēsīm tiek būvēts gājēju un velobraucēju ceļš

Lai uzlabotu mazaizsargāto satiksmes dalībnieku drošību, gar ceļu no Cēsīm līdz pagriezienam uz Līvu ciemu 1,2 kilometru garumā būvē gājēju un velobraucēju infrastruktūru, informēja "Latvijas valsts ceļi" pārstāvji.

Satiksmi būvdarbu posmā organizē ar c...

Labdarības koncertā vāks līdzekļus Ukrainas armijas automašīnu remontam

Biedrība "Tavi draugi" 8.augustā plkst.19 rīkos trešo labdarības koncertu "Angāra saulrieti", informēja biedrības pārstāve Beāte Bēvalde.

Pasākumā uzstāsies dziedātāja Elza Rozentāle un "Queentesence". Koncerts notiks pie biedrības "Tavi draugi" angāra ...



Komentāri