lv
HA7bhSk8As5CEjJfc0ueydBGclvO62pJBrQqVDX7
1886263

Par Latvijas čempioniem 64 lauciņu dambretē kļūst Štāls un Tkačenko

Par Latvijas čempioniem 64 lauciņu dambretē kļūst Štāls un Tkačenko

Par Latvijas čempioniem 64 lauciņu dambretē nedēļas nogalē ir kļuvuši Reinis Štāls un Jeļena Tkačenko, ziņo Latvijas Dambretes federācija.

Vīriešiem pirmo reizi par Latvijas čempionu ar izcīnītajiem 14 punktiem no 18 iespējamajiem kļuva Štāls.

Otro un trešo vietu ar 13 punktiem dalīja divi spēlētāji. Pēc labākiem papildu rādītājiem uz goda pjedestāla otrā pakāpiena kāpa meistars Raivis Paegle, kuram arī pirmo reizi tika šāds panākums 64 lauciņu dambretes čempionātos. Trešajā vietā šoreiz ierindojās vairākkārtējais Latvijas čempions lielmeistars Guntars Purviņš.

Sievietēm ar izcīnītajiem septiņiem punktiem no desmit iespējamiem par čempioni pēc ilgāka pārtraukuma kļuva Nacionālā meistare Jeļena Tkačenko. Sudraba godalgu ar izcīnītajiem sešiem punktiem saņēma vairākkārtējā Latvijas čempione, Nacionālā lielmeistare Regīna Piroņena. Arī sešus punktus izcīnīja talantīgā Valda Vasariete, kurai izrādījās sliktāki papildus rādītāji kā Regīnai un līdz ar to viņa saņēma bronzas godalgu.

Latvijas čempionāta 64 lauciņu dambretē finālā vīriešiem par godalgotajām vietām sacentās desmit dalībnieki un sievietēm - sešas dalībnieces.

Čempionāts norisinājās pēc riņķa sistēmas un mikromaču principa ar sākuma gājienu izlozi. Apdomas laiks katrai mikromača partijai bija 30 minūtes plus 30 sekundes par katru izdarīto gājienu.

Valmierā notiks seminārs par pieaugušo prasmju izzināšanu Latvijā

Šodien Valmieras sākumskolā notiks seminārs "Pieaugušo prasmju izzināšana Latvijā - no datiem uz praktisku darbu", kurā aicināti piedalīties mūžizglītības speciālisti, izglītotāji, kas jau patlaban ir iesaistīti prasmju pilnveidošanā, augstskolu pārstā...

Deputāti slēgtā sēdē apspriedīs VDD darbības aktualitātes

Saeimas Iekšējās drošības apakškomisija šodien slēgtā sēdē apspriedīs Valsts drošības dienesta (VDD) ikgadējo publisko darbības pārskatu un darbības aktualitātes.

Slēgtā sēde paredzēta plkst.13 Jēkaba ielā 16, 408.telpā.

Kā ziņots, VDD pagājušā gada dar...

Spriedīs par likumprojektu Sēlijas militārā poligona izveides paātrināšanai

Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisija šodien skatīs Militāro poligonu likumprojektu, kas paredz atvieglotu un paātrinātu Sēlijas militārā poligona izveidi, kā arī nekavētu esošo militāro poligonu izveides turpināšanu un attī...



Komentāri