lv
HJ6zXjRCJvbapya7RsjHABrfjrnW96CZQ9RqWvye
1886261

Deputāti slēgtā sēdē apspriedīs VDD darbības aktualitātes

Deputāti slēgtā sēdē apspriedīs VDD darbības aktualitātes

Saeimas Iekšējās drošības apakškomisija šodien slēgtā sēdē apspriedīs Valsts drošības dienesta (VDD) ikgadējo publisko darbības pārskatu un darbības aktualitātes.

Slēgtā sēde paredzēta plkst.13 Jēkaba ielā 16, 408.telpā.

Kā ziņots, VDD pagājušā gada darbības pārskatā cita starpā norādīts, ka Kremļa ilgus gadus rūpīgi veidotā ietekmes arhitektūra Latvijā faktiski ir izjukusi .

Krievijas "tautiešu" vide ir sašķelta un mazaktīva, tās līdzšinējie "ietekmes aģenti" - izgaismoti, tāpēc to efektivitāte pašlaik ir zema.

Tomēr Krievija neatteiksies no līdzšinējiem ietekmes subjektiem, kamēr neatradīs citus efektīvākus instrumentus. Krievijas ietekmes potenciālu Latvijā saglabās vairāku iedzīvotāju grupu labvēlīgā attieksme pret agresorvalsti.

Krievija centīsies savā labā izmantot arī cilvēkus, kuri šaubās par nepieciešamību atbalstīt Ukrainu un ieguldīt līdzekļus Latvijas drošības stiprināšanā, atzīmē drošības iestādē.

Spriedīs par likumprojektu Sēlijas militārā poligona izveides paātrināšanai

Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisija šodien skatīs Militāro poligonu likumprojektu, kas paredz atvieglotu un paātrinātu Sēlijas militārā poligona izveidi, kā arī nekavētu esošo militāro poligonu izveides turpināšanu un attī...

'Nevaram bezjēdzīgi stūrēt uz riņķi' – kāpēc pačibēja 'Zemgales' un 'Mestis' mīlas stāsts
Latvijas čempione hokejā "Zemgale"/LBTU nākamsezon nestartēs Somijas pēc spēka otrajā līgā "Mestis", kurā debitēja vien aizvadītajā sezonā. "Durvis uz šo līgu vēl ir pusvērtas," optimistiskā tonī noteic kluba vadītājs Aivars Zeltiņš, kurš gan ir reālis...
Svētdien Brīvdabas muzejā ielīgos Jāņus

Latvijas Etnogrāfiskajā brīvdabas muzejā Jāņu ielīgošana notiks svētdien, 18.jūnijā, no plkst.12.00 līdz plkst.15.00, informēja muzeja komunikācijas projektu vadītāja Līga Rimšēviča.

Būs Jāņu lustes kopā ar Lēdurgas folkloras kopu "Putni", sarunas ar zā...



Komentāri