lv
dk0LgA5fc6CedpztXH5M8VM4kwMZBDnhXYOqKkNB
1674662

Osokina brīvības festivāls Ukrainai

Osokina brīvības festivāls Ukrainai
Šajā nedēļas nogalē sāksies Osokina brīvības festivāls Ukrainai, kurā virkne Latvijas pazīstamāko kultūras darbinieku vāc līdzekļus Ukrainas atbalstam. Kādu žanru un virzienu mākslas darbus un pirmatskaņojumus varēs iepazīt festivāla apmeklētāji? Un kādēļ ir tik svarīgi joprojām atbalstīt Ukrainu, kaut karš turpinās jau stipri ilgāk kā gadu? Par to Monika Cālīte raidījumā "KultūrKlubs" runā ar festivāla rīkotāju pianistu Andreju Osokinu un etnomūziķi, tulci un ukraiņu biedrību konfederācijas "Viče" valdes locekli Viktoriju Prituļaku.
Seska ekipāža ERC otro posmu sāk ar 34.vietu pirmajā ātrumposmā

Latvijas rallija ekipāža ar pilotu Mārtiņu Sesku un stūrmani Renāru Franci ceturtdien Eiropas čempionāta (ERC) otro posmu sāka ar 34.vietu pirmajā ātrumposmā.

Latvijas ekipāža, kura sacensībās startē ar "Škoda RS Rally 2" spēkratu, 61 braucēja konkurenc...

LVM: Mežsaimnieciskā darbība Dobeles cirsmā neietekmē jūras ērgļu ligzdošanu

Mežsaimnieciskā darbība Dobeles novada cirsmā neietekmē jūras ērgļu ligzdošanu, aģentūrai LETA, komentējot "Facebook" izteiktās bažas, teica AS "Latvijas Valsts meži" pārstāvji.

Sociālajos tīklos aculiecinieks nofotografējis kailcirti, apgalvojot, ka LV...

Semeņistaja Prāgā sasniedz ITF W-60 sērijas turnīra pusfinālu

Latvijas tenisiste Darja Semeņistaja piektdien Prāgā vienspēlē svinēja uzvaru un sasniedza Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) W-60 sērijas turnīra pusfinālu.

Semeņistaja (WTA 215.), kura turnīrā izsēta ar astoto numuru, ar 6-4, 6-1 apspēlēja Sadu N...



Komentāri