lv
0Cu8jGqZGfYPnGSVTVSV1I14jittTeXUU1Gx6O5o
1674454

Seska ekipāža ERC otro posmu sāk ar 34.vietu pirmajā ātrumposmā

Seska ekipāža ERC otro posmu sāk ar 34.vietu pirmajā ātrumposmā

Latvijas rallija ekipāža ar pilotu Mārtiņu Sesku un stūrmani Renāru Franci ceturtdien Eiropas čempionāta (ERC) otro posmu sāka ar 34.vietu pirmajā ātrumposmā.

Latvijas ekipāža, kura sacensībās startē ar "Škoda RS Rally 2" spēkratu, 61 braucēja konkurencē sasniedza 15. ātrāko laiku, 1,88 kilometrus garajā posmā labākā rezultāta īpašniekam jaunzēlandietim Heidenam Pedonam zaudējot 2,8 sekundes.

Tomēr, kā rakstīts latviešu ekipāžas "Facebook" kontā, "nokavējām starta kontroli", un ekipāžai tika piešķirts desmit sekunžu sods, pēc kura Sesks ar Franci pēc pirmās sacensību dienas ieņem 34.vietu, līderim zaudējot 12,8 sekundes.

Piektdien un sestdien ekipāžas veiks vēl pa sešiem ātrumposmiem.

Pirmajā ERC sezonas posmā, kas marta sākumā norisinājās Portugālē, Latvijas ekipāža ierindojās 12.pozīcijā, izcīnot uzvaru arī vienā no ātrumposmiem, kamēr pirmo vietu ieņēma pasaules rallija čempionātā (WRC) pieredzi krājušais jaunzēlandietis Heidens Pedons.

ERC čempionātā šosezon plānoti astoņi posmi, ceturto no tiem jūnijā uzņemot Latvijai.

LVM: Mežsaimnieciskā darbība Dobeles cirsmā neietekmē jūras ērgļu ligzdošanu

Mežsaimnieciskā darbība Dobeles novada cirsmā neietekmē jūras ērgļu ligzdošanu, aģentūrai LETA, komentējot "Facebook" izteiktās bažas, teica AS "Latvijas Valsts meži" pārstāvji.

Sociālajos tīklos aculiecinieks nofotografējis kailcirti, apgalvojot, ka LV...

Semeņistaja Prāgā sasniedz ITF W-60 sērijas turnīra pusfinālu

Latvijas tenisiste Darja Semeņistaja piektdien Prāgā vienspēlē svinēja uzvaru un sasniedza Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) W-60 sērijas turnīra pusfinālu.

Semeņistaja (WTA 215.), kura turnīrā izsēta ar astoto numuru, ar 6-4, 6-1 apspēlēja Sadu N...

Austrumeiropas politikas pētnieks: Krievijas demokratizācija ir paaudžu jautājums
Vladimiram Putinam, ilgstoši kontrolējot Krievijas informatīvo telpu, ir izdevies depolitizēt tās sabiedrību, nodrošināt, ka tā ir apātiska pret notiekošo valstī un neuzdod neērtus jautājumus. Ņemot vērā, ka demokrātijas kvalitāte ir tieši saistīta ar ...


Komentāri