lv
2X8uG4wxrGuzf2aJEOyS0GAqAqRcBwn2Ks6z7q98
1674452

Semeņistaja Prāgā sasniedz ITF W-60 sērijas turnīra pusfinālu

Semeņistaja Prāgā sasniedz ITF W-60 sērijas turnīra pusfinālu

Latvijas tenisiste Darja Semeņistaja piektdien Prāgā vienspēlē svinēja uzvaru un sasniedza Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) W-60 sērijas turnīra pusfinālu.

Semeņistaja (WTA 215.), kura turnīrā izsēta ar astoto numuru, ar 6-4, 6-1 apspēlēja Sadu Nahimanu no Burundi, kura WTA rangā ieņem 244.vietu.

Par iekļūšanu pusfinālā Latvijas tenisiste nopelnīja 29 pasaules ranga punktus.

Jau ziņots, ka pirmajās spēlēs Prāgā Latvijas tenisiste ar 4-6, 6-0, 6-4 pieveica mājinieci Lucii Havlīčkovu (WTA 277.) un ar 6-1, 6-1 sagrāva 16 gadus veco čehieti Terēzu Valentovu, kura WTA rangā neatrodas.

Dubultspēļu turnīrā Latvijas tenisiste pārī ar neitrālo sportisti Sofiju Lanseri bija izsēta ar trešo numuru, ar 6-2, 6-1 uzvarot mājinieces Viktorii Hazmukovu un Denisu Pospīšilovu, kā arī ar 2-6, 6-3, 11:13 zaudējot internacionālajam duetam Ilinka Amariei (Rumānija)/Aneta Laboutkova (Čehija).

Par sniegumu dubultspēļu sacensībās Semeņistaja nopelnīja 15 pasaules ranga punktus.

Semeņistaja aprīļa vidū W-60 sērijas turnīrā Bellinconā gan vienspēlē, gan dubultspēlē zaudēja pirmajā mačā.

Austrumeiropas politikas pētnieks: Krievijas demokratizācija ir paaudžu jautājums
Vladimiram Putinam, ilgstoši kontrolējot Krievijas informatīvo telpu, ir izdevies depolitizēt tās sabiedrību, nodrošināt, ka tā ir apātiska pret notiekošo valstī un neuzdod neērtus jautājumus. Ņemot vērā, ka demokrātijas kvalitāte ir tieši saistīta ar ...
Daugavpilī mirušajiem savvaļas putniem konstatēta putnu gripa - H5N1

Daugavpilī mirušajiem savvaļas putniem konstatēta putnu gripa, informēja Pārtikas un veterinārā dienesta (PVD) pārstāvji.

No Pārtikas drošības, dzīvnieku veselības un vides zinātniskā institūta "Bior" saņemti pirmie laboratoriskās izmeklēšanas rezultāti...

'Treneri negribēja riskēt' – Marenis par rūgto atskaitīšanu no izlases
Mīklainos apstākļos pirms nedēļas no Latvijas hokeja izlases, kas drīzumā savās mājās sāks pasaules čempionātu, tika atskaitīts uzbrucējs Rihards Marenis. No valstsvienības viņš tika atbrīvots traumas dēļ, bet pats saka: "Šobrīd jūtos ļoti labi. Ja vaj...


Komentāri