lv
FokRWJSihtaSWA2Jxi7C9ZvltCFkIAnUS2eC4q9L
1509626

Bļugeram rezultatīvā piespēle, Golden Knights uzvar bullīšos (+VIDEO)

Bļugeram rezultatīvā piespēle, Golden Knights uzvar bullīšos (+VIDEO)

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers pirmdien izcēlās ar rezultatīvu piespēli Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē, palīdzot Vegasas "Golden Knights" viesos ar 4:3 (1:0, 1:3, 1:0, 0:0, 3:2) pēcspēles metienu sērijā pārspēt Minesotas "Wild" vienību.

Bļugers ar rezultatīvu piespēli izcēlās mača desmitajā minūtē, palīdzot Kīganam Kolesaram panākt 1:0 viesu labā.

Kopumā latviešu uzbrucējs laukumā pavadīja desmit minūtes un 42 sekundes, no kurām 32 sekundes spēlēja mazākumā. Bļugers izpildīja vienu metienu vārtu rāmī, uzvarēja četros no septiņiem iemetieniem un spēli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Šosezon latviešu uzbrucēja kontā 60 spēlēs Pitsburgas "Penguins" un "Golden Knights" rindās 16 (4+12) rezultativitātes punkti.

Viesu rindās pamatlaikā divus vārtus guva Pāvels Dorofejevs, bet uzvaras pēcspēles metienu realizēja Railijs Smits. Mājinieku rindās ar precīziem metieniem izcēlās Juns Klinberjs, Brendons Duhems un Metjū Boldijs.

Lasvegasas komanda ar 103 punktiem 77 spēlēs ir Klusā okeāna divīzijas un Rietumu konferences līdere un jau nodrošinājusi vietu Stenlija kausa izcīņā. Tikmēr "Wild", neskatoties uz zaudējumu, ar 98 punktiem arī nodrošināja vietu izslēgšanas turnīrā. Minesotas vienība ieņem otro vietu Centrālajā divīzijā, bet Rietumu konferencē ir piektā.

Nākamo maču "Golden Knights" aizvadīs otrdien, kad viesos tiksies ar Nešvilas "Predators" hokejistiem.

Nav saprātīgi bruņojumu atdot, vājinot NATO Austrumu flangu, atzīst Vācijas vēstnieks
"Jau sen pagājuši tie laiki, kad, kā tas bija līdz 80. gadu beigām, mūsu rīcībā bija tūkstošiem "Leopardu". Pašlaik to nedaudz vairāk par trīssimt. Citiem vārdiem sakot, nav tā, ka simtiem šo tanku stāv un gaida, kad tos paņems," intervijā "Latvij...
Megogaršīgas kotletes un megolētas picas: Sarkandaugavā atklāts jauns lielveikals 'Mego'
Bijušā kinoteātra "Aurora" plašajā ēkā Sarkandaugavā (Tilta ielā 1) atvērts jauns lielveikals "Mego", kas kļuvis par 91. veikalu šajā Latvijas mazumtirdzniecības veikalu ķēdē. Veikala sortiments ir bagātīgāks nekā parasti – no pārtikas un dzērieniem lī...
Otrdien paziņos Latvijas Literatūras gada balvas nominantus

Latvijas Nacionālajā bibliotēkā šodien plkst.11.30 paziņos Latvijas Literatūras gada balvas (LALIGABA) nominantus, speciālbalvas un mūža balvas ieguvējus.

Preses konferencē tiks paziņoti LALIGABA nominanti sešās nominācijās - labākais dzejas darbs, labā...



Komentāri