lv
WcmbJkBCSqMuIRHGdKywtcBpxoHeKqa27fxEWUoj
1509619

Nav saprātīgi bruņojumu atdot, vājinot NATO Austrumu flangu, atzīst Vācijas vēstnieks

Nav saprātīgi bruņojumu atdot, vājinot NATO Austrumu flangu, atzīst Vācijas vēstnieks
"Jau sen pagājuši tie laiki, kad, kā tas bija līdz 80. gadu beigām, mūsu rīcībā bija tūkstošiem "Leopardu". Pašlaik to nedaudz vairāk par trīssimt. Citiem vārdiem sakot, nav tā, ka simtiem šo tanku stāv un gaida, kad tos paņems," intervijā "Latvijas Avīzei" otrdien par Vācijas militāro atbalstu Ukrainai karā ar Krieviju izteicies Vācijas vēstnieks Latvijā Kristians Helts.
Megogaršīgas kotletes un megolētas picas: Sarkandaugavā atklāts jauns lielveikals 'Mego'
Bijušā kinoteātra "Aurora" plašajā ēkā Sarkandaugavā (Tilta ielā 1) atvērts jauns lielveikals "Mego", kas kļuvis par 91. veikalu šajā Latvijas mazumtirdzniecības veikalu ķēdē. Veikala sortiments ir bagātīgāks nekā parasti – no pārtikas un dzērieniem lī...
Otrdien paziņos Latvijas Literatūras gada balvas nominantus

Latvijas Nacionālajā bibliotēkā šodien plkst.11.30 paziņos Latvijas Literatūras gada balvas (LALIGABA) nominantus, speciālbalvas un mūža balvas ieguvējus.

Preses konferencē tiks paziņoti LALIGABA nominanti sešās nominācijās - labākais dzejas darbs, labā...

Vācijas vēstnieks: No kurienes tad galu galā nāk šie vācu tanki?

Gādājot par Ukrainas militāro vajadzību apmierināšanu, nav saprātīgi bruņojumu atdot tādā veidā, ka tas vājinātu NATO Austrumu flangu, šādu viedokli intervijā "Latvijas Avīzei" paudis Vācijas vēstnieks Latvijā Kristians Helts.

Lūgts vērtēt nereti dzirdē...



Komentāri