lv
DLUUEktS9GNy4hyR1IprEJphNwNpOGNTMT75zy0B
1509618

Megogaršīgas kotletes un megolētas picas: Sarkandaugavā atklāts jauns lielveikals 'Mego'

Megogaršīgas kotletes un megolētas picas: Sarkandaugavā atklāts jauns lielveikals 'Mego'
Bijušā kinoteātra "Aurora" plašajā ēkā Sarkandaugavā (Tilta ielā 1) atvērts jauns lielveikals "Mego", kas kļuvis par 91. veikalu šajā Latvijas mazumtirdzniecības veikalu ķēdē. Veikala sortiments ir bagātīgāks nekā parasti – no pārtikas un dzērieniem līdz mājas un dārza precēm, no apģērbiem un kancelejas precēm līdz kosmētikai un mājsaimniecības precēm. Īpašnieku lielākais lepnums ir kulinārijas un konditorejas nodaļas, kur svaigs, karsts un gards mājas ēdiens tiek piegādāts no tajā pašā ēkā esošajiem gatavošanas cehiem. Gardie biezpiena plācenīši un belaši no vietējiem pavāriem burtiski ne ar ko neatšķiras no mammu gatavotiem šedevriem.
Otrdien paziņos Latvijas Literatūras gada balvas nominantus

Latvijas Nacionālajā bibliotēkā šodien plkst.11.30 paziņos Latvijas Literatūras gada balvas (LALIGABA) nominantus, speciālbalvas un mūža balvas ieguvējus.

Preses konferencē tiks paziņoti LALIGABA nominanti sešās nominācijās - labākais dzejas darbs, labā...

Vācijas vēstnieks: No kurienes tad galu galā nāk šie vācu tanki?

Gādājot par Ukrainas militāro vajadzību apmierināšanu, nav saprātīgi bruņojumu atdot tādā veidā, ka tas vājinātu NATO Austrumu flangu, šādu viedokli intervijā "Latvijas Avīzei" paudis Vācijas vēstnieks Latvijā Kristians Helts.

Lūgts vērtēt nereti dzirdē...

«Latvijas gāze» sola par 20-40% zemāku dabasgāzes cenu mājsaimniecībām

AS "Latvijas gāze" dabasgāzes universālā pakalpojuma cenu mājsaimniecībām, kas būs spēkā no maija, izziņos tuvāko dienu laikā, vienlaikus norādot, ka dabasgāzes cena būs par 20-40% zemāka nekā šobrīd.

"Latvijas gāzes" pārstāvji aģentūrai LETA norāda, ka...



Komentāri