lv
QmdpCTDc2BmUICkt3LZmoJBNGTPp1Vlhof6Id7jE
1415298

«Panorāmas» panākumu un žurnālistes Aijas Kincas možā gara noslēpumi

«Panorāmas» panākumu un žurnālistes Aijas Kincas možā gara noslēpumi
"Ir grūti noticēt, ka kāds mediju projekts var pastāvēt tik ilgi kā Latvijas Televījas "Panorāma", kam šogad – 65!" – tā savu šīs nedēļas stāstu iesāk raidījums "Daudz laimes, jubilār!". Leģendārais ziņu raidījums dibināts tikai četrus gadus pēc pašas televīzijas dzimšanas dienas, proti, 1958. gadā, un saistīts ar daudzām izcilām personībām, sekojis mūsu vēstures notikumiem un uzkrājis arhīvu, ko var dēvēt par Latvijas zeltu, kas tagad ir mūsu visu kopīgā vērtība.
Dzirdi ietekmē ne tikai trokšņi, bet arī dzīvesveids. Kāpēc ar laiku dzirdam sliktāk?
Laikam ejot, cilvēkiem pasliktinās dzirde. To ietekmē gan skaļi trokšņi ikdienā un darbā, gan dzīvesveids. Labs miegs, labs uzturs, pietiekami daudz vitamīnu un pat mugurkaula veselība – tas viss iet roku rokā ar dzirdes kvalitāti, Latvijas Radio raidī...
Rīgas pilī notiks Lielās Talkas ieskandināšanas pasākums

Rīgas pilī notiks diskusija par vides piesārņojuma mazināšanu, kā arī Lielās Talkas ieskandināšanas pasākums, kura laikā talkas organizatori informēs par 22.aprīlī gaidāmās talkas galvenajiem mērķiem, plānoto norisi un jaunumiem.

Talkas organizatori in...

Ābolam rezultatīva piespēle Orebro uzvarā Zviedrijas čempionāta ceturtdaļfināl

Latvijas uzbrucējs Rodrigo Ābols piektdien atzīmējās ar rezultatīvu piespēli Zviedrijas hokeja līgas (SHL) ceturtdaļfināla pirmajā spēlē, viņa un Riharda Mareņa pārstāvētajai "Orebro" svinot uzvaru.

"Orebro" mājās ar 4:1 (2:0, 1:1, 1:0) uzvarēja "Timra"...



Komentāri