lv
InFSkGI0m2TqdABJgIQsYd7sCfxE97EsSPJSenko
1414803

Dzirdi ietekmē ne tikai trokšņi, bet arī dzīvesveids. Kāpēc ar laiku dzirdam sliktāk?

Dzirdi ietekmē ne tikai trokšņi, bet arī dzīvesveids. Kāpēc ar laiku dzirdam sliktāk?
Laikam ejot, cilvēkiem pasliktinās dzirde. To ietekmē gan skaļi trokšņi ikdienā un darbā, gan dzīvesveids. Labs miegs, labs uzturs, pietiekami daudz vitamīnu un pat mugurkaula veselība – tas viss iet roku rokā ar dzirdes kvalitāti, Latvijas Radio raidījumā "Kā labāk dzīvot" skaidroja Rīgas Stradiņa universitātes (RSU) Otorinolaringoloģijas katedras vadītāja, ārste otorinolaringoloģe Gunta Sumeraga un audioloģe, RSU docente Sandra Kušķe.
Rīgas pilī notiks Lielās Talkas ieskandināšanas pasākums

Rīgas pilī notiks diskusija par vides piesārņojuma mazināšanu, kā arī Lielās Talkas ieskandināšanas pasākums, kura laikā talkas organizatori informēs par 22.aprīlī gaidāmās talkas galvenajiem mērķiem, plānoto norisi un jaunumiem.

Talkas organizatori in...

Ābolam rezultatīva piespēle Orebro uzvarā Zviedrijas čempionāta ceturtdaļfināl

Latvijas uzbrucējs Rodrigo Ābols piektdien atzīmējās ar rezultatīvu piespēli Zviedrijas hokeja līgas (SHL) ceturtdaļfināla pirmajā spēlē, viņa un Riharda Mareņa pārstāvētajai "Orebro" svinot uzvaru.

"Orebro" mājās ar 4:1 (2:0, 1:1, 1:0) uzvarēja "Timra"...

'Nožēlo, ka neaizbrauca ātrāk' – Latvija nezina, cik iedzīvotāju pārcēlušies uz Krieviju
Vai tie ir daži simti vai vairāki tūkstoši – Latvijas valsts iestādes neapkopo informāciju un nezina, cik daudz valsts iedzīvotāju pēc pagājušā gada 24. februāra, kad Krievija izvērsa agresīvu liela mēroga karu Ukrainā, pārcēlušies uz Krieviju un tās s...


Komentāri