lv
Abpi6sFAIRupRVFplRw0aYu2aFgF5TxJVEXe8Ggu
132629

Dženifera Anistone publiski atklāj, kāpēc viņai nav bērnu

Dženifera Anistone publiski atklāj, kāpēc viņai nav bērnu

Holivudas aktrise Dženifera Anistone izveidojusi veiksmīgu karjeru kino, bet tā arī nav izbaudījusi bērna laišanu pasaulē un atradusi dzīves partneri. Kāpēc aktrisei nav bērnu – viņa atklāja intervijā izdevumam “Allure”.

Dženifera atzina, ka par bērnu dzemdēšanu un ģimenes izveidi sākusi aizdomāties tikai pēc 30 gadu sasniegšanas.

Slavenība izmēģinājusi mākslīgo apaugļošanu, dzērusi ķīniešu tējas un darījusi citas lietas, kas varēja palīdzēt ar grūtniecības iestāšanos. Nekas no darītā nesniedza pozitīvu rezultātu – tā aizvadīti 10 gadi.

Aktrise atceras arī sabiedrības nosodījumu, ar kuru saskārusies, jo veltījusi sevi karjerai, nedzemdējot. Runāja pat, ka Breds Pits pameta Anistoni, jo viņai pirmajā vietā bija karjera, ne bērni un ģimene.

Dženifera nožēlo, ka nav iesaldējusi olšūnas, jo tas nodrošinātu vēl vienu iespēju, kļūt par mammu, nu “kuģis ir aizpeldējis”.

“Es atdotu visu, ja kāds būtu pateicis – iesaldē olšūnas, izdari sev pakalpojumu. Bet rakstīja, ka esmu egoiste, bet es vienkārši rūpējos par savu karjeru. Nedod Dievs, sievietei būt veiksmīgai, bet nedzemdēt bērnus. Un iemesls, kāpēc mans vīrs mani pameta, kāpēc mēs izšķīrāmies, visu acīs ir fakts, ka es nedzemdēju viņam bērnu. Tas viss ir meli, šajā sakarā man nav ko slēpt,” intervijā atklāja Anistone, neslēpjot, ka bijis sāpīgi lasīt dažādas spekulācijas par augošu vēderiņu un tad tā pazušanu.

Slavenība neslēpj, ka savā ziņā priecājas, ka iestājies klimakss un vairs nav iespējas kļūt par mammu, jo nu viņa var beigt par to domāt un koncentrēties uz citām lietām.

Aktrise piebilst, ka viņas dzīves ceļš nav bijis viegls, bet viņa ir pateicīga visam, kas ar viņu noticis, jo tas padarījis viņu stipru, raksta TV3.

Par Latvijas Ārpolitikas institūta direktoru iecelts Bukovskis

Latvijas Ārpolitikas institūta (LĀI) direktora amatā stājies Kārlis Bukovskis, savukārt direktora vietnieka amatu turpmāk ieņems Mārtiņš Vargulis, informēja LĀI.

LĀI norāda, ka Bukovskis iepriekš vairāk nekā desmit gadus pildīja LĀI direktora vietnieka ...

Jaunups par Kariņu: Reti spītīgs cilvēks!

Pagājušas jau vairākas nedēļas kopš 14.Saeimas vēlēšanām. Lai gan sarunas par jaunās valdības veidošanu turpinās, joprojām ir dažādi viedokļi par to iznākumu. Tiesa, iespējams, valdības veidošanas procesā liela nozīme ir arī personālijām. Vienu no tām ...

Rajevs: Nevar ticēt stāstiem par Putina veselību!

Pēdējo nedēļu laikā ar zināmu regularitāti dažādos medijos parādījušies raksti par iespējamām Krievijas diktatora Vladimira Putina veselības problēmām. Turklāt runas par saslimšanu ar onkoloģisku slimību pastiprinājis attēls, kurā redzamas roka, kas kļ...



Komentāri