lv
l76FbDI7AJUvq4xLKxxmG8RJDcY2iE1ZjV27A0AI
132627

Jaunups par Kariņu: Reti spītīgs cilvēks!

Jaunups par Kariņu: Reti spītīgs cilvēks!

Pagājušas jau vairākas nedēļas kopš 14.Saeimas vēlēšanām. Lai gan sarunas par jaunās valdības veidošanu turpinās, joprojām ir dažādi viedokļi par to iznākumu. Tiesa, iespējams, valdības veidošanas procesā liela nozīme ir arī personālijām. Vienu no tām visai skaļi raksturojis arī "Latvijas attīstībai" valdes loceklis Edgars Jaunups.

"Es, protams, pazīstu Krišjāni Kariņu diezgan ilgi. Reti spītīgs cilvēks," TV24 raidījumā "Kārtības rullis" izteicies Jaunups. "Šobrīd mēs novērojam augstprātību. Tas, ko Kariņa kungs šobrīd no sevis izstaro, ir plānprātīga augstprātība. Tas no vienas puses ir saprotami - vēlēšanu uzvarētājs, pirmais premjers, kas nostrādāja četrus gadus," norāda Jaunups.

Ja tā pavēro no malas, Krisjānis Kariņš uzvedas tiešām lecīgi, bet neviens jau vēl nav viņu iecēlis par nākamo premjeru... Levitam iespēja kārtīgi padomāt...

Rajevs: Nevar ticēt stāstiem par Putina veselību!

Pēdējo nedēļu laikā ar zināmu regularitāti dažādos medijos parādījušies raksti par iespējamām Krievijas diktatora Vladimira Putina veselības problēmām. Turklāt runas par saslimšanu ar onkoloģisku slimību pastiprinājis attēls, kurā redzamas roka, kas kļ...

Vai kravas auto, aizķerot topošā pārvada konstrukciju, nav to sabojājis?

Trešdien notikušajā satiksmes negadījumā, kurā kravas auto aizķēra topošā satiksmes pārvada konstrukcijas, pārvads nav bojāts, informēja Rīgas domē.

Pēc Satiksmes departamenta rīcībā esošās informācijas pārvada konstrukcijai bojājumi nav nodarīti.

Gadī...

Ko Kaspars Kambala saka par Čuhņu?

Pēc tam, kad Olga Kambala Dobeli nosauca par "čuhņu", Latviju pārņēmis "čuhņas" bums. "Dobeles dzirnavnieks" uztaisījis "Čuhņas tēju", Omniva piedāvā ar kodu CHUNA 35% atlaidi sūtījumiem, tiek apdrukāti krekliņi ar uzrakstu "ES NO Čuhņas" utt.

Olgas vīr...



Komentāri