lv
OLmhdKmu6pYlODur1mgECTpLXfGtvi8XamT4pENO
132625

Vai kravas auto, aizķerot topošā pārvada konstrukciju, nav to sabojājis?

Vai kravas auto, aizķerot topošā pārvada konstrukciju, nav to sabojājis?

Trešdien notikušajā satiksmes negadījumā, kurā kravas auto aizķēra topošā satiksmes pārvada konstrukcijas, pārvads nav bojāts, informēja Rīgas domē.

Pēc Satiksmes departamenta rīcībā esošās informācijas pārvada konstrukcijai bojājumi nav nodarīti.

Gadījumā, ja pārvadam tiktu nodarīti kādi bojājumi, tad tie būtu papildu izdevumi būvuzņēmējam, kurus Satiksmes departaments nesegtu.

Pašvaldībā arī informēja, ka pēc darbu pabeigšanas pārvada augstums būs lielāks. Šobrīd augstuma ir samazināts, jo ir izvietotas turas un veidņi, kas nepieciešami, lai izbūvētu laiduma konstrukciju.

Pēc darbu pabeigšanas faktiskais augstums būs 5,1 metrs. Savukārt pašlaik, kamēr notiek darbi, tas ir samazināts līdz 3,2 metriem.

Satiksmes departamenta pārstāvji norāda, ka šajā zonā darbus ir plānots pabeigt decembra vidū.

Kā ziņots, Trešdien Purvciemā kravas automašīna atkal aizķērusi topošā pārvada konstrukciju, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā.

Ieriķu ielā kravas vilcējs ap plkst.13 aizķēris tilta konstrukciju, bet negadījumā cietušo nav.

Arī otrdienas pēcpusdienā zem topošā pārvada bija iestrēgusi cita kravas automašīna, kas veda frontālo iekrāvēju.

Vīrietis, vadot kravas auto "MAN" savienojumā ar piekabi, neievērojot augstuma ierobežojumam paredzēto ceļa zīmi, sabojāja savu kravu.

Ko Kaspars Kambala saka par Čuhņu?

Pēc tam, kad Olga Kambala Dobeli nosauca par "čuhņu", Latviju pārņēmis "čuhņas" bums. "Dobeles dzirnavnieks" uztaisījis "Čuhņas tēju", Omniva piedāvā ar kodu CHUNA 35% atlaidi sūtījumiem, tiek apdrukāti krekliņi ar uzrakstu "ES NO Čuhņas" utt.

Olgas vīr...

Ko darīt, ja dedzina kuņģi? Jautājam speciālistam

Nereti pēc ēšanas, saskaros ar nepatīkamu problēmu – kuņģa dedzināšanu. Nezinu, kā tas nākas, ka atvilnis liek par sevi manīt, tieši pēc maltītes ieturēšanas. Varbūt ir pārtikas produkti, kas to veicina, un kā izvairīties no šādas problēmas?
Lāsma

Ja nep...

Pieminekļa demontāžas gaitā atklāj aptuveni 50 karavīru apbedījumus

Tukuma novadā pieminekļa demontāžas gaitā atklāti vairāk kā 50 Sarkanās armijas karavīru apbedījumi, ziņo pašvaldība.

Pēc pašvaldības iniciatīvas uzsāktu demontāžas darbu laikā zem demontējama pieminekļa negaidīti atklājās 50-55 karavīru apbedījumi. Pēc...



Komentāri