lv
EMdSkTSrumaL5kIYOnCrbWQiki1YICoo595XOlo9
132624

Ko Kaspars Kambala saka par Čuhņu?

Ko Kaspars Kambala saka par Čuhņu?

Pēc tam, kad Olga Kambala Dobeli nosauca par "čuhņu", Latviju pārņēmis "čuhņas" bums. "Dobeles dzirnavnieks" uztaisījis "Čuhņas tēju", Omniva piedāvā ar kodu CHUNA 35% atlaidi sūtījumiem, tiek apdrukāti krekliņi ar uzrakstu "ES NO Čuhņas" utt.

Olgas vīrs Kaspars Kambala, savos Instagram īsajos komentāros, veltīja ierakstu Dobelei un Latvijai.

"Sveiciens visiem Dobeles iedzīvotājiem, kas ir baigi apvainojušies, ka mana sieva kaut kādā intervijā pateica, ka Dobele - tā jau ir čuhņa. Visa Latvija īstenībā ir čuhņa, ja salīdzina pasaules mērogā!" raksta Kambala.

Ko darīt, ja dedzina kuņģi? Jautājam speciālistam

Nereti pēc ēšanas, saskaros ar nepatīkamu problēmu – kuņģa dedzināšanu. Nezinu, kā tas nākas, ka atvilnis liek par sevi manīt, tieši pēc maltītes ieturēšanas. Varbūt ir pārtikas produkti, kas to veicina, un kā izvairīties no šādas problēmas?
Lāsma

Ja nep...

Pieminekļa demontāžas gaitā atklāj aptuveni 50 karavīru apbedījumus

Tukuma novadā pieminekļa demontāžas gaitā atklāti vairāk kā 50 Sarkanās armijas karavīru apbedījumi, ziņo pašvaldība.

Pēc pašvaldības iniciatīvas uzsāktu demontāžas darbu laikā zem demontējama pieminekļa negaidīti atklājās 50-55 karavīru apbedījumi. Pēc...

Bondara un viņa sievas krimināllietu par iespējamu dokumentu viltošanu sāks iztiesāt novembra beigās

Bijušā Saeimas deputāta Mārtiņa Bondara un viņas sievas Ievas Bondares krimināllietu par iespējamu dokumentu viltošanu Rīgas pilsētas tiesa Vidzemes priekšpilsētā sāks skatīt 21.novembrī plkst.10, liecina informācija tiesu kalendārā.

Prokuratūras ieskat...



Komentāri