lv
Ni7GYeXS0CEY7kk0pp9EmSVV8qzLNG8U0nauwVGi
132626

Rajevs: Nevar ticēt stāstiem par Putina veselību!

Rajevs: Nevar ticēt stāstiem par Putina veselību!

Pēdējo nedēļu laikā ar zināmu regularitāti dažādos medijos parādījušies raksti par iespējamām Krievijas diktatora Vladimira Putina veselības problēmām. Turklāt runas par saslimšanu ar onkoloģisku slimību pastiprinājis attēls, kurā redzamas roka, kas kļuvusi zilgana. Par to, vai var ticēt stāstiem par Putina slimībām, izteicies arī militārais analītiķis, NBS rezerves pulkvedis Igors Rajevs.

Kā TV24 raidījumā "Speciālizlaidums" norādīja Rajevs, tad "ja kaut 10% no tā, kas par viņu ticis stāstīts būtu patiesība, es domāju, ka viņš jau sen ir miris, tad viņa vietā darbojas manekens, ko vada kāds cits. Neviens no tādiem stāstiem nevainagojas ar panākumiem," skaidro Rajevs.

Medijos vairākkārt parādījušās ziņas par iespējamiem Putina dubultniekiem. Dienestiem ir informācija par trim dubultniekiem, bet cik precīzi viņu ir, nav zināms.

Dažādos video uzņēmumos ir redzamas reizes, kad Putina vietā stājušies dubultnieki. Redzamas atšķirības gan auguma garumā, gan žestos, kas katram cilvēkam ir unikāli. Pēdējā reize, kad izmantots dubultnieks ir laikā, kad Putins devies uz vizīti Irānā, spriež Putina pētnieki.

Vai kravas auto, aizķerot topošā pārvada konstrukciju, nav to sabojājis?

Trešdien notikušajā satiksmes negadījumā, kurā kravas auto aizķēra topošā satiksmes pārvada konstrukcijas, pārvads nav bojāts, informēja Rīgas domē.

Pēc Satiksmes departamenta rīcībā esošās informācijas pārvada konstrukcijai bojājumi nav nodarīti.

Gadī...

Ko Kaspars Kambala saka par Čuhņu?

Pēc tam, kad Olga Kambala Dobeli nosauca par "čuhņu", Latviju pārņēmis "čuhņas" bums. "Dobeles dzirnavnieks" uztaisījis "Čuhņas tēju", Omniva piedāvā ar kodu CHUNA 35% atlaidi sūtījumiem, tiek apdrukāti krekliņi ar uzrakstu "ES NO Čuhņas" utt.

Olgas vīr...

Ko darīt, ja dedzina kuņģi? Jautājam speciālistam

Nereti pēc ēšanas, saskaros ar nepatīkamu problēmu – kuņģa dedzināšanu. Nezinu, kā tas nākas, ka atvilnis liek par sevi manīt, tieši pēc maltītes ieturēšanas. Varbūt ir pārtikas produkti, kas to veicina, un kā izvairīties no šādas problēmas?
Lāsma

Ja nep...



Komentāri