lv
J2r6vdZ1gyQ75MoFpZMbBvfgkXlHZOnn8mel8JNb
1229555

Tallinā nozagtu automašīnu atrod Valmierā

Tallinā nozagtu automašīnu atrod Valmierā

Latvijas policija Valmierā atradusi Tallinā nozagtu apvidus automašīnu, informēja Igaunijas policijas Ziemeļu prefektūras preses dienestā.

2020.gada izlaiduma automašīna "Toyota Land Cruiser" ap plkst.3 naktī uz otrdienu tika nozagta pie kādas privātmājas Tallinā.

Zādzību nākamajā rītā atklāja automašīnas īpašnieks, kurš pats atrodas atvaļinājumā ārvalstīs, bet mājās notiekošajam sekoja videonovērošanas kamerās. To videoierakstā redzams, kā divi vīrieši maskās pieiet pie automašīnas, to iedarbina un aizbrauc.

Igaunijas policija par notikušo zādzību informēja kolēģus kaimiņvalstīs. Drīz no Latvijas policijas tika saņemta informācija, ka automobilis atrasts pamests Valmierā.

Joprojām tiek meklēti noziedznieki, kas nozaga automašīnu Tallinā.

Ne 'lētākais', bet 'optimālākais' – kā LHF izvēlējās hokeja biļešu tirgotāju
Pasaules hokeja čempionāta Latvijā notiekošo spēļu biļetes izplata kāds pirms dažiem gadiem Igaunijā reģistrēts uzņēmums, kas saistīts ar Latvijas Hokeja federācijas (LHF) vadošu amatpersonu ilggadējiem paziņām. LHF valdes loceklis Egars Buncis gan rai...
Kā sokas ar pasaules hokeja čempionāta rīkošanu?
Jau maijā Rīga atkal uzņems pasaules hokeja čempionātu, un šoreiz, visticamāk, iztiksim bez tik radikāliem epidemioloģiskās drošības ierobežojumiem kā 2021. gadā. Tas gan negarantē, ka Latvijas izlase varēs spēlēt līdzjutējiem pilnu tribīņu priekšā - b...
Zemeņu audzētājs: Latvijā palielinās interese pēc frigo zemeņu stādiem

Latvijas tirgū būtiski pieaudzis pieprasījums pēc saldēto jeb "frigo" zemeņu stādiem, informē zīmola "Augusta zemenes" agronoms Guntars Dzērve.

Dzērve norāda, ka "frigo" zemeņu stādi ir vienīgais stādu veids, ar kuru iespējams plānot ražu un nodrošināt ...



Komentāri