lv
qypDbShIoNwmVGDDKqndLu1uqjBZ8zSooZQZxAj4
1229546

Kā sokas ar pasaules hokeja čempionāta rīkošanu?

Kā sokas ar pasaules hokeja čempionāta rīkošanu?
Jau maijā Rīga atkal uzņems pasaules hokeja čempionātu, un šoreiz, visticamāk, iztiksim bez tik radikāliem epidemioloģiskās drošības ierobežojumiem kā 2021. gadā. Tas gan negarantē, ka Latvijas izlase varēs spēlēt līdzjutējiem pilnu tribīņu priekšā - biļešu tirdzniecība tika uzsākta jau 15. oktobrī, bet kā novēroja "Delfi" vēl februāra sākumā pārdošanā bija tūkstošiem biļešu pat uz Latvijas izlases spēlēm. Par to un citiem organizatoriskiem jautājumiem Uldis Strautmanis raidījumā "Aizmugure" runā ar Latvijas Hokeja federācijas un SIA "Hokeja akadēmija" valdes locekli Edgaru Bunci un sporta žurnālistu Ingmāru Jurisonu.
Zemeņu audzētājs: Latvijā palielinās interese pēc frigo zemeņu stādiem

Latvijas tirgū būtiski pieaudzis pieprasījums pēc saldēto jeb "frigo" zemeņu stādiem, informē zīmola "Augusta zemenes" agronoms Guntars Dzērve.

Dzērve norāda, ka "frigo" zemeņu stādi ir vienīgais stādu veids, ar kuru iespējams plānot ražu un nodrošināt ...

Saskaņa plāno ievēlēt jaunus vadītājus Latgalē

Tuvākajā laikā visos Latgales reģionos tiks ievēlēti jauni vadītāji "Saskaņas" pirmorganizācijām, kuras palika bez vadības līdz ar biedru izstāšanos no partijas, informēja "Saskaņas" valde.

Partija pēdējā laikā ir piedzīvojusi skaitliskā sastāva zaudēju...

Krievu valodā studēt nedrīkst! Tā nav ES oficiālā valoda

Ierobežojumi privātajām augstskolām īstenot studiju programmas Eiropas Savienības (ES) oficiālajās valodās neatbilst Satversmei, bet citu svešvalodu ierobežojumi - atbilst, secinājusi Satversmes tiesa (ST). Tas nozīmē, ka privātajās augstskolās drīkstē...



Komentāri