lv
WmV3nvg61lz4EAhpjRxDGPs4MdEwYiwEll5EUfvv
1229547

Ne 'lētākais', bet 'optimālākais' – kā LHF izvēlējās hokeja biļešu tirgotāju

Ne 'lētākais', bet 'optimālākais' – kā LHF izvēlējās hokeja biļešu tirgotāju
Pasaules hokeja čempionāta Latvijā notiekošo spēļu biļetes izplata kāds pirms dažiem gadiem Igaunijā reģistrēts uzņēmums, kas saistīts ar Latvijas Hokeja federācijas (LHF) vadošu amatpersonu ilggadējiem paziņām. LHF valdes loceklis Egars Buncis gan raidījumā "Aizmugure" uzstāja, šis izplatītājs esot izvēlēts pēc cenu aptaujas, un, kaut tā piedāvājums nav bijis lētākais, tas bijis optimālākais. Kopumā šobrīd sasniegti aptuveni 35% no biļešu tirdzniecības finansiālajiem mērķiem.
Kā sokas ar pasaules hokeja čempionāta rīkošanu?
Jau maijā Rīga atkal uzņems pasaules hokeja čempionātu, un šoreiz, visticamāk, iztiksim bez tik radikāliem epidemioloģiskās drošības ierobežojumiem kā 2021. gadā. Tas gan negarantē, ka Latvijas izlase varēs spēlēt līdzjutējiem pilnu tribīņu priekšā - b...
Zemeņu audzētājs: Latvijā palielinās interese pēc frigo zemeņu stādiem

Latvijas tirgū būtiski pieaudzis pieprasījums pēc saldēto jeb "frigo" zemeņu stādiem, informē zīmola "Augusta zemenes" agronoms Guntars Dzērve.

Dzērve norāda, ka "frigo" zemeņu stādi ir vienīgais stādu veids, ar kuru iespējams plānot ražu un nodrošināt ...

Saskaņa plāno ievēlēt jaunus vadītājus Latgalē

Tuvākajā laikā visos Latgales reģionos tiks ievēlēti jauni vadītāji "Saskaņas" pirmorganizācijām, kuras palika bez vadības līdz ar biedru izstāšanos no partijas, informēja "Saskaņas" valde.

Partija pēdējā laikā ir piedzīvojusi skaitliskā sastāva zaudēju...



Komentāri