lv
of1jO5uVVNpZho8rzvGhYErk2ojilEnn5RkabaDI
1167477

Latvijā 66% iedzīvotājus atvaļinājuma laikā traucē no darba

Latvijā 66% iedzīvotājus atvaļinājuma laikā traucē no darba

Latvijā 66% iedzīvotāju atzīst, ka atvaļinājuma laikā viņus mēdz traucēt kolēģi, klienti un sadarbības partneri, liecina informācijas un komunikācijas tehnoloģiju (IKT) pakalpojuma sniedzēja "Bite" aptaujas dati.

Aptaujā 30% respondentu atzina, ka atvaļinājuma laikā tiek traucēti, iesaistoties darba jautājumu risināšanā, tikmēr 36% respondentu atbildēja, kas tas notiek dažkārt.

Vienlaikus, pēc aptaujas datiem, atvaļinājumu bez raizēm par darbu pavada 21% aptaujāto, visbiežāk tie ir iedzīvotāji vecumā no 18 līdz 29 gadiem, norādot, ka atpūtas laikā netiek traucēti darba vajadzībām.

Tajā pašā laikā 13% respondentu norādījuši, ka šobrīd nestrādā algotu darbu.

Aptauja veikta sadarbojoties ar pētījumu aģentūru "Norstat Latvija" 2023.gada janvārī, aptaujājot 1006 iedzīvotājus vecumā no 18 līdz 74 gadiem.

Izstrādās studiju moduļus augstas veiktspējas skaitļošanas tehnoloģiju jomā

Lai sekmētu Latvijas ekonomikas digitālo transformāciju un celtu iedzīvotāju labklājību, Rīgas Tehniskā universitāte (RTU), Latvijas Universitāte un Rīgas Stradiņa universitāte sāk projektu, izstrādājot jaunus studiju moduļus augstas veiktspējas skaitļ...

LTV: Saeima drīzumā varētu lemt par atļauju Šlesera tiesāšanas turpināšanai

Saeima drīzumā varētu lemt par deputāta Aināra Šlesera (LPV) izdošanu krimināllietas iztiesāšanas turpināšanai, vēsta Latvijas Televīzijas raidījums "Panorāma".

Tiesībaizsardzības iestādes vērsušās Saeimā, prasot atļauju Šlesera tiesāšanai.

Tā dēvētajā ...

Maskava pieprasa Riekstiņam Krieviju atstāt divu nedēļu laikā

Maskava piektdien paziņojusi, ka devusi Latvijas vēstniekam divas nedēļas, lai atstātu Krieviju, apsūdzot Rīgu "absolūtā rusofobijā".

"Latvijas vēstniekam Mārim Riekstiņam dots rīkojums atstāt Krievijas Federāciju divu nedēļu laikā," teikts Krievijas Ā...



Komentāri