lv
kPUE01pIiPht8YkH4xzh596bB50zy9cyuprSs0cf
1167107

Maskava pieprasa Riekstiņam Krieviju atstāt divu nedēļu laikā

Maskava pieprasa Riekstiņam Krieviju atstāt divu nedēļu laikā

Maskava piektdien paziņojusi, ka devusi Latvijas vēstniekam divas nedēļas, lai atstātu Krieviju, apsūdzot Rīgu "absolūtā rusofobijā".

"Latvijas vēstniekam Mārim Riekstiņam dots rīkojums atstāt Krievijas Federāciju divu nedēļu laikā," teikts Krievijas Ārlietu ministrijas paziņojumā.

Kā ziņots, Latvija jau pirmdien nolēma pazemināt diplomātiskās pārstāvniecības līmeni Krievijā un no 24.februāra atsauca savu vēstnieku Maskavā Māri Riekstiņu.

Latvijas Ārlietu ministrija uzdevusi arī Krievijas vēstniekam Rīgā Mihailam Vaņinam līdz 24.februārim atstāt Latviju.

Ventspilī koncertzālē Latvija Zīvere un Liepiņš atskaņos programmu Par svarīgo

Šodien plkst.16 Ventspilī koncertzālē "Latvija" izskanēs Mirdzas Zīveres un Zigmara Liepiņa programma "Par svarīgo", informēja koncerta organizatori SIA "Kurzemes filharmonija".

Koncertā piedalīsies komponists Liepiņš, dziedātāja Zīvere un grupa "Lupa" ...

Dekoratīvās mākslas un dizaina muzejā skatāma mākslinieka un dizainera Straupes darbu izstāde

Dekoratīvās mākslas un dizaina muzejā (DMDM) no šodienas līdz 26.martam notiks izstāde "Ne-lietas", kas apvieno mākslinieka un dizainera Jāņa Straupes pēdējo divdesmit gadu radošos darbus, kā arī atklāj jaunās ieceres, informēja Latvijas Nacionālā māks...

Čakša: Skolās nepieciešams labjūtības rīks

Lai risinātu vardarbību skolā, noteikti kā monitorings skolās nepieciešams labjūtības rīks, kas uzreiz parāda, kāds atbalsts ir nepieciešams skolēnam, skaidroja izglītības un zinātnes ministre Anda Čakša (JV).

Čakša piekrīt, ka vardarbība skolās ir ļoti...



Komentāri