lv
TfIxxAIJwYLkFRaRYWR57B48SfrT7Bx600ciW0c9
965695

Bļugera Penguins piedzīvo sesto zaudējumu pēc kārtas (+VIDEO)

Bļugera Penguins piedzīvo sesto zaudējumu pēc kārtas (+VIDEO)

Sesto zaudējumu pēc kārtas Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārajā čempionātā ceturtdien piedzīvoja Latvijas uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" komanda, kas viesos ar 2:5 (0:3, 0:1, 2:1) piekāpās Vegasas "Golden Knights" vienībai.

Latvijas uzbrucējs šajā mačā uz ledus pavadīja desmit minūtes un 16 sekundes, no 41 sekundi spēlēja mazākumā. Bļugers izpildīja vienu metienu pa vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu, bloķēja vienu mājinieku raidījumu, uzvarēja četros no desmit iemetieniem un maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Mājinieku rindās pēc 11 maču izlaišanas traumas dēļ atgriezās Džeks Aikels, kurš izcēlās ar vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm, tiekot atzīts par mača labāko spēlētāju.

Ar 1+1 uzvarētāju rindās atzīmējās Fils Kesels, Pols Koters un Marks Stouns, vienus vārtus guva Čandlers Stīvensons, bet divas rezultatīvas piespēles savā kontā ierakstīja Viljams Karlsons.

"Penguins" sastāvā vārti un rezultatīva piespēle Sidnija Krosbija kontā, viens precīzs metiens Tajam Smitam, bet divas rezultatīvas piespēles Džeika Gencela rēķinā.

"Penguins" ar 44 punktiem 38 spēlēs ieņem devīto vietu Austrumu konferencē, bet "Golden Knights" ar 56 punktiem 41 mačā ir Rietumu konferences līdere.

Nākamo spēli Pitsburgas komanda aizvadīs svētdien, kad izbraukumā tiksies ar Arizonas "Coyotes" hokejistiem.

Sinoptiķi brīdina par laika apstākļiem, kas gaidāmi nākamās nedēļas sākumā

Nākamās nedēļas sākumā Latvijā gaidāmi nokrišņi - iespējams ne tikai sniegs, bet arī sasalstošs lietus, prognozē sinoptiķi.

Atkalas risks parādīsies jau svētdien, tas pieaugs vakarā Kurzemē. Nākamās nedēļas sākumā nokrišņi gaidāmi visā Latvijā.

Šīs nedē...

Margrēte II atsakās būt par Andersena balvas patronesi, jo žūriju vada krieviete

Dānijas karaliene Margrēte II atteikusies turpmāk būt par Starptautiskās Bērnu un jaunatnes literatūras padomes (IBBY) Hansa Kristiana Andersena balvas patronesi, šādi reaģējot uz to, ka balvas žūrijas prezidenta amatā, neraugoties uz daudzu dalīborgan...

Bahmutā esot dzirdams apšaudes troksnis no abām frontes līnijas pusēm

Ukrainas Doneckas apgabala pilsētā Bahmutā piektdien dzirdama artilērijas apšaude no abām frontes līnijas pusēm, ziņo aģentūras AFP žurnālisti. Krievijas karaspēks apšaudījis arī citas Ukrainas pilsētas.

Apšaudes troksnis Bahmutā bijis dzirdams pēc plks...



Komentāri