lv
rMShvS4I13vHXYpsvXvaZqAWMxSjqGbpjaZY9rNd
957343

Neaizstājamie ārsti pret 'neaizstājamo' RAKUS valdi – konflikts, kas var maksāt dzīvības

Neaizstājamie ārsti pret 'neaizstājamo' RAKUS valdi – konflikts, kas var maksāt dzīvības
Uz Latvijas Onkoloģijas centra (LOC) Onkoķirurģijas klīnikas vadītāja Armanda Sīviņa papīru kaudzes apkrautā galda ir uzmesta viņa mīļākā operāciju cepure. To rotā oranžas liesmas. Tādas sprakšķ arī nesaskaņās starp vairākiem LOC speciālistiem un Rīgas austrumu klīniskās universitātes slimnīcas (RAKUS) valdi. Kā tās atsauksies uz onkoloģijas pacientiem un kurš "ugunsgrēku" var apturēt pirms tas pieņēmies spēkā, skaidro "Delfi".
LU Botāniskā dārza instalācijā iespējams redzēt dabā vairs nesastopamus augus

Latvijas Universitātes (LU) Botāniskais dārzs ir izveidojis instalāciju "Gaisma tumsā", lai iepazīstinātu cilvēkus ar retiem un dabā vairs nesastopamiem augiem, informēja LU Botāniskā dārza sabiedrisko attiecību speciāliste Ilze Donova.

Pasākuma laikā l...

Aptauja: Sācis sarukt vēlēšanu uzvarētājas partiju apvienības "Jaunā Vienotība" reitings
Rīga, 5.janv., LETA. Trīs mēnešus pēc Saeimas vēlēšanām partiju reitingi liecina, ka sācis sarukt vēlēšanu uzvarētājas partiju apvienības "Jaunā Vienotība" reitings, šovakar vēstīja Latvijas Televīzijas raidījums "Panorāma".

Rīga, 5.janv., LETA...

Jaunu automobiļu tirdzniecībai Lielbritānijā pērn 30 gados zemākais līmenis

Lielbritānijā pērn pārdoti 1,61 miljons jaunu automobiļu, tādējādi reģistrēts zemākais līmenis kopš 1992.gada, liecina Lielbritānijas Automobiļu ražotāju un tirgotāju apvienības (SMMT) apkopotā informācija.

Jaunu automašīnu tirdzniecība valstī pērn sama...



Komentāri