lv
uTqJFhLJRcrSP53hXghSWNbS6wselIHB4owolTLb
956735

Jaunu automobiļu tirdzniecībai Lielbritānijā pērn 30 gados zemākais līmenis

Jaunu automobiļu tirdzniecībai Lielbritānijā pērn 30 gados zemākais līmenis

Lielbritānijā pērn pārdoti 1,61 miljons jaunu automobiļu, tādējādi reģistrēts zemākais līmenis kopš 1992.gada, liecina Lielbritānijas Automobiļu ražotāju un tirgotāju apvienības (SMMT) apkopotā informācija.

Jaunu automašīnu tirdzniecība valstī pērn samazinājās par 2% salīdzinājumā ar 2021.gadu, kad pieprasījumu jau tā bija smagi ietekmējusi koronavīrusa pandēmija un pusvadītāju deficīts.

Taču, neskatoties uz šo kritumu, Lielbritānija 2022.gadā spējusi no Francijas atgūt Eiropas otrā lielākā automobiļu tirgus statusu aiz Vācijas.

SMMT prognozē, ka šogad jaunu automobiļu tirdzniecība Lielbritānijā pieaugs par 15%.

Levits uzsvēris Zelenskim visa veida atbalsta turpināšanu Ukrainai
Rīga, 5.janv., LETA. Latvijas Valsts prezidentam Egilam Levitam šodien bijusi saruna ar savu Ukrainas kolēģi Volodimiru Zelenski, kuram uzsvēris, ka Latvija turpinās sniegt visa veida atbalstu Ukrainai, sociālajā tīklā "Twitter" norādījis Levits. ...
Pērn Rīgas Dzemdību namā sagaidīti 5169 jaundzimušie

No visiem jaundzimušajiem 2693 bija zēni, bet 2476 - meitenes. Turklāt šo bērnu starpā bija arī 95 dvīņu pāri. Tāpat starp piedzimušajiem ir arī 66 ukraiņu bērni.

Rīgas Dzemdību nama Komunikācijas vadītāja Baiba Auzāne informēja, ka pērn gada "ražīgākā...

Paziņos Lielās mūzikas balvas 2022 nominantus

Kultūras ministrijas konferenču zālē 12.janvārī plkst.12 notiks preses konference, kurā paziņos "Lielās mūzikas balvas 2022" nominantus un balvas "Par mūža ieguldījumu" saņēmējus, informēja balvas pārstāve Indra Vilipsone.

Viņa atzīmē, ka "Lielās mūzika...



Komentāri