lv
3LC50XVGlKDuAGfbFKOKs0laY5ktlSl2jp0EFm0y
952814

Policija: Krāpnieki izplata viltus loterijas «Swedbank», «Circle K» vārdā

Policija: Krāpnieki izplata viltus loterijas «Swedbank», «Circle K» vārdā
Valsts policija brīdina par interneta vidē izplatītām dažādām viltus loterijām. Tā šonedēļ noticot ziņām par laimestu, apkrāpts kāds vīrietis Ogres pusē, proti, noziedznieki uz viņa vārda paņēmuši kredītu. Likumsargi aicina iedzīvotājus būt uzmanīgiem, nevienam ne telefoniski, ne rakstiski neatklāt piekļuves datus saviem banku kontiem un neinstalēt savās mobilajās ierīcēs un datoros aizdomīgas aplikācijas.
Noskaidrots 2022. gada Latvijas seksīgākais vīrietis

Īsta skaistu vīriešu meklētāja Alise savā Twitter kontā pirms gadu mijas organizēja aptauju, lai noskaidrotu, kurš ir seksīgākais Latvijas vīrietis.

Alise publicēja tekstu: „Esam vīlušies, ka pēdējo seksīgāko Latvijas vīriešu topu kāds ir veidojis tikai...

Līgatnē siltuma un ūdensapgādes pakalpojumu cenas augs par vairāk nekā 40%

Cēsu novada dome ir apstiprinājusi SIA "Līgatnes komunālserviss" ūdensapgādes un siltumenerģijas pakalpojumu tarifa izmaiņas, kas būs par vairāk nekā 40% augstākas nekā pašlaik, informē pašvaldība.

No 1.februāra SIA "Līgatnes komunālserviss" ūdensapgāde...

Izstāde «Vērtību zīmes» Mākslas muzejā pagarināta

Atsaucoties lielajai sabiedrības interesei, Latvijas Nacionālais mākslas muzejs (LNMM) un Latvijas Banka raduši iespēju līdz 22.janvārim pagarināt izstādi "Vērtību zīmes", ko jau apskatījuši vairāk nekā 52 000 apmeklētāju, informēja LNMM pārstāve Nataļ...



Komentāri