lv
3eePE4MvGxO9J1ml57r6DVzTaR6czwJnizDvgopl
952255

Noskaidrots 2022. gada Latvijas seksīgākais vīrietis

Noskaidrots 2022. gada Latvijas seksīgākais vīrietis

Īsta skaistu vīriešu meklētāja Alise savā Twitter kontā pirms gadu mijas organizēja aptauju, lai noskaidrotu, kurš ir seksīgākais Latvijas vīrietis.

Alise publicēja tekstu: „Esam vīlušies, ka pēdējo seksīgāko Latvijas vīriešu topu kāds ir veidojis tikai 2016. gadā, tāpēc, lūdzu, nosauciet pašlaik 3 pievilcīgākos LV vīriešus, lai mums ir par ko strīdēties.”

Aptauja ilga līdz 30. decembrim un rezultāti tagad pieejami visiem: 1. Mārtiņš Staķis, 2. Raimonds Celms, 3. Jēkabs Reinis, 4. Jurijs Djakonovs, 5. Igors Šelegovskis, 6. Ņikita Trojanskis, 7. Aivis Ceriņš, 8. Reinis Pozņaks, 9. Andris Bulis, 10. Vilis Daudziņš.

Patiesi smieklīgu ar humoristisku komentāru uzrakstījis astotās vietas ieguvējs Reinis Pozņaks: „Atkal tas Staķis. Viņš varbūt arī ir pirmais, bet es, toties, esmu vertikāli bezgalīgi seksīgs. Galīgi labi pirmspensijas vecumā :)”.

Līgatnē siltuma un ūdensapgādes pakalpojumu cenas augs par vairāk nekā 40%

Cēsu novada dome ir apstiprinājusi SIA "Līgatnes komunālserviss" ūdensapgādes un siltumenerģijas pakalpojumu tarifa izmaiņas, kas būs par vairāk nekā 40% augstākas nekā pašlaik, informē pašvaldība.

No 1.februāra SIA "Līgatnes komunālserviss" ūdensapgāde...

Izstāde «Vērtību zīmes» Mākslas muzejā pagarināta

Atsaucoties lielajai sabiedrības interesei, Latvijas Nacionālais mākslas muzejs (LNMM) un Latvijas Banka raduši iespēju līdz 22.janvārim pagarināt izstādi "Vērtību zīmes", ko jau apskatījuši vairāk nekā 52 000 apmeklētāju, informēja LNMM pārstāve Nataļ...

Ukraina paziņo jaunākos datus par Krievijas dzīvā spēka zaudējumiem

Krievijas karaspēka dzīvā spēka zaudējumi Ukrainā līdz ceturtdienas rītam sasnieguši 109 720 karavīrus, ziņo Ukrainas armijas ģenerālštābs.

Saskaņā ar ģenerālštāba datiem diennakts laikā iznīcināti 810 iebrucēji.

Kopš atkārtotā iebrukuma sākuma 24.febru...



Komentāri