lv
hbyzWeZYmnwCpFXQwcoeq8pJJvSUmTwBdKf0al3N
952252

Ukraina paziņo jaunākos datus par Krievijas dzīvā spēka zaudējumiem

Ukraina paziņo jaunākos datus par Krievijas dzīvā spēka zaudējumiem

Krievijas karaspēka dzīvā spēka zaudējumi Ukrainā līdz ceturtdienas rītam sasnieguši 109 720 karavīrus, ziņo Ukrainas armijas ģenerālštābs.

Saskaņā ar ģenerālštāba datiem diennakts laikā iznīcināti 810 iebrucēji.

Kopš atkārtotā iebrukuma sākuma 24.februārī krievi zaudējuši 3041 tanku, 6108 bruņutransportierus, 2051 lielgabalu, 426 daudzlādiņu reaktīvās iekārtas, 215 zenītartilērijas iekārtas, 284 lidmašīnas, 271 helikopteru, 1844 bezpilota lidaparātus, 723 spārnotās raķetes, 4759 automobiļus un autocisternas, 16 kuģus un ātrlaivas, kā arī 182 specializētās tehnikas vienības.

Krievijas zaudējumu apmērs tiek precizēts, jo informācijas ieguvi traucē karadarbība.

'Pirmais padoms – nekad nestrīdies ar faniem!' – Razma par to, kā cīnīties šautriņu mešanas elitē
Jau savā pirmajā profesionālajā turnīrā Latvijas labākais šautriņmetējs Madars Razma saņēmis vērtīgu padomu no veterāniem – nekad nebojā attiecības ar līdzjutējiem! To viņš atzina raidījumā "Aizmugure". Šautriņu mešana ir sporta veids, kas prasa lielu ...
Bezrecepšu kategorijā patlaban visvairāk trūkst ibuprofena un paracetamola suspensijas, ziņo aptiekas
Līdztekus iztrūkstošajām bērnu un pieaugušo antibiotikām, bezrecepšu kategorijā patlaban visvairāk trūkst ibuprofena un paracetamola suspensijas, atklāja aptaujātās aptiekas.
VDD aizturējis Latvijas pilsoni par sadarbību ar sankcijām pakļautu Kremļa propagandas resursu
Šī gada 3. janvārī Valsts drošības dienests (VDD) aizturējis Latvijas pilsoni saistībā ar aizdomām par saimnieciskā resursa nodrošināšanu Eiropas Savienības (ES) sankcijām pakļautam Kremļa propagandas resursam, portāls "Delfi" uzzināja VDD.


Komentāri