lv
eqQimUfQrGzGznGmQLjRhrWtkoNoEhorTVvaAOFN
923374

Jauniešu korim «Balsis» intensīva koncerttūre Austrālijā

Jauniešu korim «Balsis» intensīva koncerttūre Austrālijā
3. janvāra rītā Sidnejā ieradies jauniešu koris "Balsis" ar tā māksliniecisko vadītāju Intu Teterovski priekšgalā, lai piedalītos lielākajā un prestižākajā mākslu festivālā Austrālijā. Koris Austrālijā koncertē jau trešo reizi, un gandrīz mēnesi ilgā koncerttūre ir gana intensīva – uzstāšanās vairākas pilsētās, dažādas koncertprogrammas un paralēli tam balsinieki meistarklasēs palīdz Austrālijas latviešiem apgūt gaidāmo Dziesmu svētku repertuāru.
Vācijā no ASV ieradies pirmais tankkuģis ar sašķidrināto dabasgāzi

Vācijā otrdien no ASV ieradies pirmais tankkuģis ar sašķidrināto dabasgāzi, valstij cenšoties aizstāt energopiegādes, kas iepriekš tika saņemtas no Krievijas.

Tankkuģis "Maria Energy" ieradās Vilhelmshāfenes ostā, kur atvestā sašķidrinātā dabasgāze tiks...

Decembris Latvijā bijis divus grādus aukstāks par normu

2022.gada pēdējā mēneša vidējā gaisa temperatūra Latvijā bija -3,1 grāds - divus grādus zem normas, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) apkopotā informācija.

Līdz 20.decembrim vidējā gaisa temperatūra bija 4,5 grādus zemā...

Antibiotikas ir un būs. Var pagatavot arī uz vietas aptiekā

Zāļu valsts aģentūra mierina iedzīvotājus.

Ņemot vērā iedzīvotāju raizes un signālus par bērniem paredzēto antibiotiku (suspensiju) iegādi un pieejamību Latvijā, Zāļu valsts aģentūra jau kopš šī gada 14.novembra aktīvi seko līdzi situācijai. Cita starpā...



Komentāri