lv
nd89OctPT0GPj4JBxAYiFEyeY8EbPLczBRKsbLRK
917613

Jonasam līdz motokrosa sezonas sākumam nebijis izaicinājums – jāpieradina «Honda»

Jonasam līdz motokrosa sezonas sākumam nebijis izaicinājums – jāpieradina «Honda»
Jaunā gada pirmajā dienā motokrosa braucēja Paula Jonasa pārstāvētā komanda "Standing Construct" oficiāli apstiprināja "Honda" motociklu izmantošanu gaidāmajā pasaules čempionāta sezonā. Jonass arī turpmāk paliks šajā komandā un centīsies pierast pie lielām pārmaiņām – 12 gadus latviešu sportistam bija līgums ar KTM grupu un viņš startēja ar šīs grupas zīmolu KTM, "Husqvarna" un "GasGas" motocikliem jau kopš pusaudža vecuma. Tagad Paulam būs jāadaptējas un sevi jāpierāda uz japāņu spēkrata.
Jauno Covid-19 gadījumu skaits aizvadītajā nedēļā Latvijā samazinājies par 39,4%

Aizvadītajā nedēļā, no 26.decembra līdz 1.janvārim, salīdzinājumā ar iepriekšējo nedēļu jaunatklāto Covid-19 gadījumu skaits Latvijā ir samazinājies par 39,4%, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) dati.

Gada izskaņas svētku nedēļā kopu...

Traģiskā negadījumā gājis bojā slavens autosportists (+FOTO)

Traģiskā negadījumā ar sniega motociklu dzīvību 55 gadu vecumā zaudējis populārais ASV autosportists Kens Bloks, vietnē “Instagram” pavēstījusi viņa pārstāvētā komanda “Hoonigan Racing”.

“Ar lielām sērām varam apstiprināt, ka Kens Bloks ir gājis bojā ...

Aktieris Reners pēc negadījuma kalnos atrodas slimnīcā kritiskā stāvoklī

Amerikāņu kinoaktieris Džeremijs Reners, kas ir pazīstams ar Vanagacs lomu vairākos "Marvel" grāvējos, pēc negadījuma sniega šķūrēšanas laikā kalnos Nevadas štatā atrodas slimnīcā kritiskā un stabilā stāvoklī, aktiera pārstāvji pavēstīja ASV medijiem.

R...



Komentāri