lv
QbIcPwLc756w0ZPdufsc0jGbCki3keOZV1V57x2S
917049

Traģiskā negadījumā gājis bojā slavens autosportists (+FOTO)

Traģiskā negadījumā gājis bojā slavens autosportists (+FOTO)

Traģiskā negadījumā ar sniega motociklu dzīvību 55 gadu vecumā zaudējis populārais ASV autosportists Kens Bloks, vietnē “Instagram” pavēstījusi viņa pārstāvētā komanda “Hoonigan Racing”.

“Ar lielām sērām varam apstiprināt, ka Kens Bloks ir gājis bojā sniega motocikla avārijā,” teikts vienības paziņojums. Jūtas štata policija paziņojusi, ka Bloks gāja bojā jau notikuma vietā. Viņš braucis kopā ar vēl citiem cilvēkiem, bet tad, kad notika avārija, viņš bija atdalījies no grupas. Kādā stāvā nogāzē motocikls apgāzies un uzkritis viņam virsū.

Bloks savu karjeru rallijā uzsāka 2005. gadā, kad viņš kļuva par sezonas debitantu Amerikas rallija čempionātā. Tāpat 2017. gadā viņš viesojās Rīgā, kur startēja pasaules rallijkrosa čempionāta posmā. Bloks ieguvis arī vairākas medaļas rallijkrosā X spēlēs.

Lielu popularitāti autosporta fanu vidū Bloks ieguva sociālajos tīklos, veidojot dažādus video. Galvenokārt viņš ar dažādām jaudīgām automašīnām demonstrēja dažādus šova elementus.

Aktieris Reners pēc negadījuma kalnos atrodas slimnīcā kritiskā stāvoklī

Amerikāņu kinoaktieris Džeremijs Reners, kas ir pazīstams ar Vanagacs lomu vairākos "Marvel" grāvējos, pēc negadījuma sniega šķūrēšanas laikā kalnos Nevadas štatā atrodas slimnīcā kritiskā un stabilā stāvoklī, aktiera pārstāvji pavēstīja ASV medijiem.

R...

Sieviete mēģina auto vadīšanas eksāmenu nokārtot reibumā. Kāds ir sods?

Prokuratūra kādai sievietei piemērojusi 120 stundas piespiedu darba un likusi samaksāt 10 000 eiro par mēģinājumu vieglā automobiļa vadīšanas eksāmenu nokārtot reibumā, informēja prokuratūra.

Sieviete, atrodoties vairāk nekā 2,1 promiļu reibumā, 2021.ga...

Vecgada vakars Berlīnes stilā - uzbrukumos ievainots 41 policists (+VIDEO)

Berlīnē Vecgada vakarā notikušos uzbrukumos tika ievainots 41 policists, liecina jaunākie policijas ziņojumi.

Policijas preses sekretārs pirmdienas vakarā nespēja sniegt informāciju par to, cik smagi bija cietušo policistu ievainojumi.

Saistībā ar šiem...



Komentāri