lv
3lvq6zs6xNXPjV6F3dkdkBedwDrvWQrTq0JRrXHy
917045

Aktieris Reners pēc negadījuma kalnos atrodas slimnīcā kritiskā stāvoklī

Aktieris Reners pēc negadījuma kalnos atrodas slimnīcā kritiskā stāvoklī

Amerikāņu kinoaktieris Džeremijs Reners, kas ir pazīstams ar Vanagacs lomu vairākos "Marvel" grāvējos, pēc negadījuma sniega šķūrēšanas laikā kalnos Nevadas štatā atrodas slimnīcā kritiskā un stabilā stāvoklī, aktiera pārstāvji pavēstīja ASV medijiem.

Reneram svētdien pār kāju negadījuma rezultātā pārbraukusi kāpurķēžu sniega mašīna, ar kuru pats aktieris bija darbojies aptuveni puskilometru no savas kalnu mājas.

Reners tīrījis sniegu netālu no savas Taho mājas, "lai viņa ģimene varētu doties prom pēc spēcīgās Vecgada vētras", vēsta TMZ.

Reners zaudējis "daudz asiņu", un kāds kaimiņu ārsts sniedzis aktierim palīdzību, arī licis lietā žņaugu, līdz tika sagaidīti mediķi un evakuācijas helikopters.

"Mēs varam apstiprināt, ka Džeremijs ir kritiskā, bet stabilā stāvoklī ar savainojumiem, kas gūti ar laika apstākļiem saistītā negadījumā, šodien šķūrējot sniegu," Renera pārstāvis apliecināja izdevumam "Hollywood Reporter".

"Ģimene ir ar viņu, un viņš saņem lielisku aprūpi," sacīja pārstāvis.

51 gadu vecais Reners nominēts diviem "Oskariem" par lomām filmās "The Hurt Locker" ("Sapieris") un "The Town" ("Pilsēta").

Vairākās "Marvel" universa filmās viņš ir Klints Bārtons jeb supervaronis Vanagacs.

Aktierim pieder īpašums netālu no Rīno, Nevadas štatā, apvidū, kur nesen pieredzētas spēcīgas ziemas vētras, vēsta "Hollywood Reporter".

Pēdējā informācija ir tāda, ka Reneram veikta operācija, taču joprojām viņš atrodas kritiskā stāvoklī, paziņojis viņa publicists. Renners guvis strupu krūškurvja traumu un ortopēdiskus ievainojumus, un joprojām atrodas intensīvās terapijas aprūpē, pirmdienas vakarā teikts Samanta Masta paziņojumā ASV medijiem.

Sieviete mēģina auto vadīšanas eksāmenu nokārtot reibumā. Kāds ir sods?

Prokuratūra kādai sievietei piemērojusi 120 stundas piespiedu darba un likusi samaksāt 10 000 eiro par mēģinājumu vieglā automobiļa vadīšanas eksāmenu nokārtot reibumā, informēja prokuratūra.

Sieviete, atrodoties vairāk nekā 2,1 promiļu reibumā, 2021.ga...

Vecgada vakars Berlīnes stilā - uzbrukumos ievainots 41 policists (+VIDEO)

Berlīnē Vecgada vakarā notikušos uzbrukumos tika ievainots 41 policists, liecina jaunākie policijas ziņojumi.

Policijas preses sekretārs pirmdienas vakarā nespēja sniegt informāciju par to, cik smagi bija cietušo policistu ievainojumi.

Saistībā ar šiem...

Nolauztu koku dēļ VUGD pagājušajā diennaktī saņēmis 20 izsaukumus
Pirmdienas vakarā un otrdienas rītā 20 gadījumos glābēju palīdzība bija nepieciešama brauktuves atbrīvošanā no nolūzušiem kokiem, portālu "Delfi" informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).


Komentāri