lv
lMDdxsZWBenAcSy57ToPVO34oqRD6elhiucIdlbj
906815

Labs čalis! Uzņēmējs ziedos 50 000 eiro bērnu vajadzībām Smārdē

Labs čalis! Uzņēmējs ziedos 50 000 eiro bērnu vajadzībām Smārdē

Uzņēmuma SIA "Stiga RM" īpašnieks Andris Ramoliņš arī šogad ziedos 50 000 eiro Tukuma novada bērnu un jauniešu vajadzībām, un šoreiz nauda tiks novirzīta Smārdes pagastam, izriet no publikācijas pagasta pārvaldes lapā sociālajā tīklā Facebook.

Smārdes pagasta pārvalde aicina iedzīvotājus līdz 2023.gada 31.janvārim iesniegt priekšlikumus par to, kā vislietderīgāk šo ziedojumu tērēt, lai uzlabotu bērnu un jauniešu dzīves kvalitāti Smārdes ciematā. Priekšlikumi jānosūta pašvaldībai e-pastā "smarde@tukums.lv" ar norādi "Bērnu un jauniešu dzīves kvalitātes uzlabošana Smārdes ciematā".

Uzņēmējs Latvijas bērnu un jauniešu labklājības veicināšanai ir ziedojis jau agrāk. Pērn Tukuma pilsētā Ramoliņš īstenoja identisku ziedojumu un vislielāko atbalstu iedzīvotāju aptaujā guva ideja par asfaltbetona velotrases būvniecību, kuras izmaksas ir 50 000 eiro.

Arī Austrālija un Kanāda pieprasīs Covid-19 testus ceļotājiem no Ķīnas

Austrālija un Kanāda pievienojušās augošam valstu sarakstam, kas pieprasa negatīvus Covid-19 testus ceļotājiem no Ķīnas pēc tam, kad Pekina atcēla ārzemju ceļošanas ierobežojumus par spīti infekcijas gadījumu skaita kāpumam.

Austrālijas varasiestādes sv...

Miris Modest Mouse bundzinieks Džeremaija Grīns (+VIDEO)

45 gadu vecumā miris amerikāņu rokgrupas "Modest Mouse" bundzinieks Džeremaija Grīns, paziņojusi viņa māte un grupas biedri.

Grīns miris 31.decembrī pēc cīņas ar vēzi. "Viņš aizgāja mierīgi miegā," Grīna māte Kerola Namatame ierakstījusi sociālajā tīkl...

Atbalsts iebraucējiem no trešajām valstīm būs pieejams vienuviet
Turpmāk visa trešo valstu pilsoņu un patvēruma meklētājiem nepieciešamā informācija būs pieejama vienuviet. Sabiedrības integrācijas fonds (SIF) sāk piedāvāt vienas pieturas aģentūras pakalpojumus ārzemniekiem no tā sauktajām trešajām valstīm.


Komentāri