lv
SCj8UzbjanczoN31fb02nHxJLRkZpre0HnrzNs18
906813

Miris Modest Mouse bundzinieks Džeremaija Grīns (+VIDEO)

Miris Modest Mouse bundzinieks Džeremaija Grīns (+VIDEO)

45 gadu vecumā miris amerikāņu rokgrupas "Modest Mouse" bundzinieks Džeremaija Grīns, paziņojusi viņa māte un grupas biedri.

Grīns miris 31.decembrī pēc cīņas ar vēzi. "Viņš aizgāja mierīgi miegā," Grīna māte Kerola Namatame ierakstījusi sociālajā tīklā "Facebook".

"Modest Mouse", kuras slavenākā dziesmas ir "Float On", tika nodibināta deviņdesmitajos gados. Pirmo albumu grupa izdeva 1996.gadā. Grīns bija viens no "Modest Mouse" dibinātājiem.

Grupa izdevusi astoņus albumus, no tiem jaunākais ir "The Golden Casket", kas iznāca 2021.gadā.

"Modest Mouse" solists Aizeks Broks pagājušajā nedēļā paziņoja, ka Grīnam nesen diagnosticēts vēzis, bet plašāku informāciju nesniedza.

Radio dīdžejs Marko Kolins pagājušajā nedēļā tviterī pavēstīja, ka Grīns nevar piedalīties "Modest Mouse" turnejā, jo viņam ir vēzis ceturtajā stadijā un viņš iziet ķīmijterapijas kursu.

Atbalsts iebraucējiem no trešajām valstīm būs pieejams vienuviet
Turpmāk visa trešo valstu pilsoņu un patvēruma meklētājiem nepieciešamā informācija būs pieejama vienuviet. Sabiedrības integrācijas fonds (SIF) sāk piedāvāt vienas pieturas aģentūras pakalpojumus ārzemniekiem no tā sauktajām trešajām valstīm.
ASV tiesa liek kruīzu uzņēmumiem maksāt kompensāciju par Kubas ostas izmantošanu

ASV tiesa piespriedusi četriem kruīzu uzņēmumiem maksāt kopumā 436 miljonu dolāru kompensāciju amerikāņu kompānijai par Kubas valdības nacionalizētas ostas izmantošanu.

Floridas federālās tiesas lēmums paredz, ka uzņēmumiem "Carnival", "MSC", "Royal Car...

Ķekavas novads maksās 350 eiro stipendijas topošajiem pedagogiem

Ķekavas novads maksās 350 eiro stipendijas topošajiem pedagogiem, paredz pašvaldības attiecīgie saistošie noteikumi, kas šodien stājas spēkā.

350 eiro stipendiju mēnesī varēs saņemt pilna laika augstākās izglītības programmā studējošie, bet 300 eiro - n...



Komentāri