lv
odNh3nfYE8GS31fpmXvGqQfILzOlOYIug5fDWFEN
906814

Arī Austrālija un Kanāda pieprasīs Covid-19 testus ceļotājiem no Ķīnas

Arī Austrālija un Kanāda pieprasīs Covid-19 testus ceļotājiem no Ķīnas

Austrālija un Kanāda pievienojušās augošam valstu sarakstam, kas pieprasa negatīvus Covid-19 testus ceļotājiem no Ķīnas pēc tam, kad Pekina atcēla ārzemju ceļošanas ierobežojumus par spīti infekcijas gadījumu skaita kāpumam.

Austrālijas varasiestādes svētdien paziņoja, ka no 5.janvāra visiem ieceļotājiem no Ķīnas būs jāuzrāda negatīvs Covid-19 tests, kas veikts divas dienas pirms ceļojuma.

Arī Kanādā no 5.janvāra būs spēkā līdzīgas prasības.

Arī ASV, Lielbritānija, Francija, Itālija, Spānija, Izraēla, ASV, Indija, Japāna, Dienvidkoreja, Malaizija un Taivāna paziņojušas, ka pieprasīs negatīva testa pierādījumu no ceļotājiem, kas turp dodas no Ķīnas.

Savukārt Maroka no 3.janvāra vispār aizliegusi ieceļošanu no Ķīnas.

Miris Modest Mouse bundzinieks Džeremaija Grīns (+VIDEO)

45 gadu vecumā miris amerikāņu rokgrupas "Modest Mouse" bundzinieks Džeremaija Grīns, paziņojusi viņa māte un grupas biedri.

Grīns miris 31.decembrī pēc cīņas ar vēzi. "Viņš aizgāja mierīgi miegā," Grīna māte Kerola Namatame ierakstījusi sociālajā tīkl...

Atbalsts iebraucējiem no trešajām valstīm būs pieejams vienuviet
Turpmāk visa trešo valstu pilsoņu un patvēruma meklētājiem nepieciešamā informācija būs pieejama vienuviet. Sabiedrības integrācijas fonds (SIF) sāk piedāvāt vienas pieturas aģentūras pakalpojumus ārzemniekiem no tā sauktajām trešajām valstīm.
ASV tiesa liek kruīzu uzņēmumiem maksāt kompensāciju par Kubas ostas izmantošanu

ASV tiesa piespriedusi četriem kruīzu uzņēmumiem maksāt kopumā 436 miljonu dolāru kompensāciju amerikāņu kompānijai par Kubas valdības nacionalizētas ostas izmantošanu.

Floridas federālās tiesas lēmums paredz, ka uzņēmumiem "Carnival", "MSC", "Royal Car...



Komentāri