lv
dRDQDpIfdNyVNsFjUPXn3DRqaGYCJAuVHbi4PD64
892703

Zaļie zirnīši okupantu atbalstam sašūmē tviteri; 'Bonduelle' informāciju noliedz

Zaļie zirnīši okupantu atbalstam sašūmē tviteri; 'Bonduelle' informāciju noliedz
Vecgada dienā pašmāju tvitera lietotāju vidū plašas diskusijas izraisīja dienu iepriekš sociālajos medijos izplatītā ziņa, ka pazīstamais franču uzņēmums "Bonduelle" atbalstot Krieviju Ukrainas karā, proti, uzņēmums it kā esot savu produkciju – kārbas ar konservētiem zaļajiem zirnīšiem un kukurūzu – nosūtījis iebrucēju karavīriem frontē, novēlot viņiem ātru uzvaru.
Tendences: Iedzīvotāji izvēlas dārgākus telefonus un maina tos retāk

Mobilā operatora "Tele2" klienti izvēlas arvien dārgākus viedtālruņus un maina tos retāk, liecina "Tele2" apkopotā informācija.

Uzņēmuma pārstāvji aģentūrai LETA norāda, ka 2022.gadā klienti iegādājušies telefonus, kas vidēji maksā 360 eiro, bet viena t...

Daugavpilī svētdien pārspēts visa janvāra nacionālais siltuma rekords

Svētdien Daugavpilī gaisa temperatūra paaugstinājusies līdz +11,1 grādam, un tik silts laiks janvārī Latvijā ir pirmo reizi novērojumu vēsturē, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

Jau ziņots, ka līdz plkst.12 augstākā gaisa...

Vāc parakstus par speciāla nodokļu režīma piemērošanu vērtspapīru darījumos

Sabiedrības iniciatīvu portālā "Manabalss.lv" sākta parakstu vākšana par speciāla nodokļu režīma piemērošanu vērtspapīru darījumos.

Kā iniciatīvas autore norādīta Sindija Grīsle. Viņa vēlas palielināt kopējo investīciju apjomu AS "Nasdaq Riga" biržā, la...



Komentāri