lv
132cDg1WsuVNP268hgWP6oWmGqXIPr4YmIUZ6zl3
874173

Saeimas deputātam Gunāram Kūtrim parādsaistības 74 465 eiro apjomā

Saeimas deputātam Gunāram Kūtrim parādsaistības 74 465 eiro apjomā

Saeimas deputātam Gunāram Kūtrim (ZZS) ir parādsaistības 74 465 eiro apjomā, liecina informācija politiķa iesniegtajā valsts amatpersonas deklarācijā.

Parlamentārietis ir deklarējis arī viņa bezskaidrās naudas uzkrājumus, kuru summa sasniedz 6850 eiro, un skaidrās naudas uzkrājumus 4000 eiro vērtībā.

Kūtra īpašumā ir dzīvoklis Rīgā, zeme Alūksnes novada Liepnas pagastā un vēl viens nekustamais īpašums Mārupes novada Babītes pagastā. Savukārt viņa kopīpašumā ir divi zemes gabali Rīgā.

Tāpat Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) politiķim pieder vieglā automašīna "Audi A6", kas ir izlaista 2004.gadā un reģistrēta 2009.gadā.

Deputāts ir norādījis, ka viņam ir privātie pensiju fondi un dzīvības apdrošināšana ar līdzekļu uzkrāšanu.

Bez darba parlamentā Kūtris veic arī lektora pienākumus Latvijas Universitātē un ieņem viceprezidenta amatu biedrībā "LVAF Lāčplēsis".

Sestdien Rīgā no ugunsgrēka pirtī izglābti 14 cilvēki

Sestdien Rīgā no ugunsgrēka pirtī izglābti 14 cilvēki, no uriem četri ir cietuši, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Viktorija Gribuste.

Šodien plkst.11.51 VUGD saņēma izsaukumu uz Priežu ielu Rīgā, kur trīsstāvu publis...

Video: Staķis Jaunajā gadā novēl 'turēt politiķus pie vārda'
Savā Jaunā gada uzrunā Rīgas mērs Mārtiņš Staķis novēl sabiedrībai "turēt politiķus pie vārda", kā arī saviem domes kolēģiem – gan pozīcijai, gan opozīcijai – "nezaudēt paškritiku", portālu "Delfi" informēja domē.
VIDEO. LSM.lv 2022. gada notikumu apskats
2022. gadu un arī pasaules dienaskārtību izmainīja 24. februāris jeb diena, kad Krievija sāka karu Ukrainā. Lielu daļu no ierakstiem ziņu lentē ietekmēja vai ar tiem bija cieši saistīts karš Ukrainā. Taču šo gadu piepildīja arī ievērības cienīgi notiku...


Komentāri