lv
Rge8ytmo1kGioKm5drzh3YaQuxn3Xg2PT4H6Tzxv
874172

Sestdien Rīgā no ugunsgrēka pirtī izglābti 14 cilvēki

Sestdien Rīgā no ugunsgrēka pirtī izglābti 14 cilvēki

Sestdien Rīgā no ugunsgrēka pirtī izglābti 14 cilvēki, no uriem četri ir cietuši, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Viktorija Gribuste.

Šodien plkst.11.51 VUGD saņēma izsaukumu uz Priežu ielu Rīgā, kur trīsstāvu publiskas ēkas pirmajā stāvā dega pirts 20 kvadrātmetru platībā.

No ēkas otrā stāva izglābti 14 cilvēki - viens no sadūmotās vides izvests, uzliekot viņam glābšanas masku, bet vēl 13 cilvēki izglābti, izceļot viņus no augšējiem stāviem un novedot pa kāpnēm. Ugunsgrēkā cieta četri no izglābtajiem cilvēkiem.

Vēl trīs cilvēki evakuējās paši saviem spēkiem pirms ugunsdzēsēju-glābēju ierašanās.

Darbs notikuma vietā turpinās.

Video: Staķis Jaunajā gadā novēl 'turēt politiķus pie vārda'
Savā Jaunā gada uzrunā Rīgas mērs Mārtiņš Staķis novēl sabiedrībai "turēt politiķus pie vārda", kā arī saviem domes kolēģiem – gan pozīcijai, gan opozīcijai – "nezaudēt paškritiku", portālu "Delfi" informēja domē.
VIDEO. LSM.lv 2022. gada notikumu apskats
2022. gadu un arī pasaules dienaskārtību izmainīja 24. februāris jeb diena, kad Krievija sāka karu Ukrainā. Lielu daļu no ierakstiem ziņu lentē ietekmēja vai ar tiem bija cieši saistīts karš Ukrainā. Taču šo gadu piepildīja arī ievērības cienīgi notiku...
Latvija iestājas par tālāku Baltkrievijas režīma starptautisko izolāciju

Latvija turpina iestāties par tālāku Baltkrievijas režīma starptautisko izolāciju, ikgadējā ziņojumā par paveikto un iecerēto darbību valsts ārpolitikā un Eiropas Savienības jautājumos norādījis Latvijas ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs (JV).

Viņš akce...



Komentāri