lv
UhAX9nLqKsDRgbISCcLh8vvv01haeDKFwlJKhenZ
874095

VIDEO. LSM.lv 2022. gada notikumu apskats

VIDEO. LSM.lv 2022. gada notikumu apskats
2022. gadu un arī pasaules dienaskārtību izmainīja 24. februāris jeb diena, kad Krievija sāka karu Ukrainā. Lielu daļu no ierakstiem ziņu lentē ietekmēja vai ar tiem bija cieši saistīts karš Ukrainā. Taču šo gadu piepildīja arī ievērības cienīgi notikumi ārpus kara konteksta. Lai arī jaunais gads, kas nesīs vairākas izmaiņas, ir tepat aiz stūra, portāls LSM.lv piedāvā iespēju īsumā atminēties aizvadītā gada svarīgākos notikumus politikā, kultūrā, sportā un ārzemēs – 2022. gada notikumu apskatā.
Latvija iestājas par tālāku Baltkrievijas režīma starptautisko izolāciju

Latvija turpina iestāties par tālāku Baltkrievijas režīma starptautisko izolāciju, ikgadējā ziņojumā par paveikto un iecerēto darbību valsts ārpolitikā un Eiropas Savienības jautājumos norādījis Latvijas ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs (JV).

Viņš akce...

Pērn Latvijā samazinājusies lauksaimniecības kultūraugu kopraža

Pērn samazinājusies lauksaimniecības kultūraugu kopraža, liecina Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) "Latvijas statistikas gadagrāmatā 2022" pieejamie dati.

Graudaugu kopraža 2021.gadā bija 2,995 miljoni tonnu, savukārt pākšaugiem tā bija - 88 000 ton...

2023. gads sāksies ar lietavām un siltuma rekordiem
Vecgada vakarā, kā arī Jaungada naktī un dienā Latvijā gaidāms apmācies, dūmakains un lietains laiks, daudzviet līs ilgstoši un stipri, prognozē sinoptiķi.


Komentāri