lv
kWtx1XteBCqLtebTp34xCzNgHgWuDrnSJQ5u4IYp
857455

Zelenska biogrāfija kā filmas scenārijs. Saruna ar žurnālistu Serhiju Rudenko

Zelenska biogrāfija kā filmas scenārijs. Saruna ar žurnālistu Serhiju Rudenko
Grāmatnīcu plauktus Latvijā ir papildinājis izdevums, kas stāsta par šobrīd vienu no ietekmīgākajiem valstsvīriem Eiropā Volodimiru Zelenski. Tās autors Serhijs Rudenko ir žurnālists un politisko notikumu apskatnieks no Ļvivas, kurš sekojis līdzi Zelenska transformācijai no aktiera un šovbiznesa pārstāvja līdz Ukrainas prezidenta amatam. Tieši par to arī ir grāmata. Ar oriģinālo nosaukumu "Zelenskis bez grima" ("Зеленський без гриму") tā iznāca 2021. gadā un ir tulkota 26 valodās. Izdevniecība "Latvijas Mediji" tagad šo darbu laiž klajā arī latviešu valodā. Ar nosaukumu "Zelenskis. Biogrāfija".
KNAB pieprasa partijām nokārtot vecās parādsaistības

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) aicina partijas līdz 31.decembrim norēķināties ar preču piegādātājiem un pakalpojumu sniedzējiem par iegādēm, kuras veiktas līdz 2019.gada 31.decembrim, informēja KNAB.

Parādsaistības, kas netiks dzēsta...

Nelielā ugunsgrēkā Rīgā cietis cilvēks

Ceturtdien nelielā ugunsgrēkā Rīgā, Purvciema ielā, cieta cilvēks, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Vakar ap plkst.21.30 ugunsdzēsēji devās uz Purvciema ielu, kur piecstāvu dzīvojamās mājās trešā stāva dzīvoklī bija piededzis...

No Krievijas saņemtās dabasgāzes apmērs 11 mēnešos sarucis par 73%

No Krievijas saņemtās dabasgāzes apmērs šogad 11 mēnešos Latvijā sarucis par 73%, informēja dabasgāzes pārvades un uzglabāšanas operatora AS "Conexus Baltic Grid" ("Conexus") pārstāvji.

Lai nodrošinātu dabasgāzes drošu un paredzamu pieejamību, dabasgāze...



Komentāri