lv
LOcls0n8qyPn5XlulywdEa2JAZmTIiIlHedBIWnp
856890

No Krievijas saņemtās dabasgāzes apmērs 11 mēnešos sarucis par 73%

No Krievijas saņemtās dabasgāzes apmērs 11 mēnešos sarucis par 73%

No Krievijas saņemtās dabasgāzes apmērs šogad 11 mēnešos Latvijā sarucis par 73%, informēja dabasgāzes pārvades un uzglabāšanas operatora AS "Conexus Baltic Grid" ("Conexus") pārstāvji.

Lai nodrošinātu dabasgāzes drošu un paredzamu pieejamību, dabasgāzes tirgotāji jau šogad aktīvi diversificējuši dabasgāzes piegādes avotus un veikuši dabasgāzes piegādes no Klaipēdas sašķidrinātās dabasgāzes (LNG) termināļa, līdz ar to būtiski pieaudzis no Lietuvas saņemtais dabasgāzes apmērs, tam līdz 1.decembrim sasniedzot 17,6 teravatstundas (TWh).

Savukārt no 2023.gada 1.janvāra dabasgāzes piegādes no Krievijas būs aizliegtas ar likumu.

Aizdomās par cilvēku tirdzniecību policija Rumānijā arestē aroganto influenceri Teitu
Rumānijas policija ceturtdien iebrukusi greznajā Endrjū Teita villā un arestējusi viņu un viņa brāli Tristanu. Policija tā rīkojusies, jo pastāv aizdomas, ka populārais influenceris iesaistīts cilvēku tirdzniecībā, veidojis organizētu noziedzīgu grupu ...
Ķīnas iznīcinātājs nonācis sešu metru attālumā no ASV izlūklidmašīnas
Ķīnas iznīcinātājs nonācis sešu metru attālumā no ASV gaisa spēku izlūklidmašīnas virs Dienvidķīnas jūras, ceturtdien paziņoja Savienoto Valstu armija, uz kuras teikto atsaucas "Al Jazeera".
Lai gadumija nepārvēršas nelaimē – mediķi un policija aicina uzmanīties ar pirotehniku un alkoholu
Svinot gadumiju, ir svarīgi atcerēties par drošību, lietojot pirotehniku. Tāpat aicina uzmanīties ar pārmērīgu alkohola lietošanu un noteikti nesēsties pie stūres, kamēr dzērums nav izgulēts.


Komentāri