lv
FETke82F2SPXhOK5GwNjuCtf5J3DYipkfhpP2SXY
856891

Nelielā ugunsgrēkā Rīgā cietis cilvēks

Nelielā ugunsgrēkā Rīgā cietis cilvēks

Ceturtdien nelielā ugunsgrēkā Rīgā, Purvciema ielā, cieta cilvēks, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Vakar ap plkst.21.30 ugunsdzēsēji devās uz Purvciema ielu, kur piecstāvu dzīvojamās mājās trešā stāva dzīvoklī bija piededzis bez uzraudzības atstāts ēdiens. No dzīvokļa ugunsdzēsēji izglāba vienu cilvēku, kurš negadījumā bija cietis, tāpēc tika nodots mediķu aprūpē.

Dzīvoklī glābēji nedzirdēja skanam dūmu detektoru un ugunsgrēku pamanīja kaimiņi, kuru dzīvoklī jau bija jūtams sadūmojums.

Vakar Rīgā izcēlās divi ugunsgrēki, kuru dēļ mājas bija jāpamet vairākiem desmitiem iedzīvotāju. Vakar ap plkst.20.30 ugunsdzēsēji saņēma izsaukumu uz Eizenšteina ielu, kur deviņstāvu dzīvojamās mājas atkritumu savākšanas telpā dega atkritumu konteiners.

Degšanas rezultātā ēkas augšējos stāvos bija izveidojies spēcīgs sadūmojums, tāpēc ugunsdzēsēji no bīstamās vides izglāba četrus un evakuēja 38 cilvēkus.

Savukārt ap plkst.21 izsaukums tika saņemts uz Maskavas ielu, kur piecstāvu dzīvojamās mājas piektā stāva dzīvoklī dega virtuve desmit kvadrātmetru platībā. No blakus dzīvokļiem ugunsdzēsēji izglāba sešus cilvēkus un kaķi, bet vēl 25 cilvēki evakuējās pašu spēkiem pirms glābēju ierašanās.

Aizvadītajā diennaktī VUGD kopumā saņēma 40 izsaukumus: deviņus - uz ugunsgrēku dzēšanu, 20 - uz glābšanas darbiem, bet 11 izsaukumi bija maldinājumi.

No Krievijas saņemtās dabasgāzes apmērs 11 mēnešos sarucis par 73%

No Krievijas saņemtās dabasgāzes apmērs šogad 11 mēnešos Latvijā sarucis par 73%, informēja dabasgāzes pārvades un uzglabāšanas operatora AS "Conexus Baltic Grid" ("Conexus") pārstāvji.

Lai nodrošinātu dabasgāzes drošu un paredzamu pieejamību, dabasgāze...

Aizdomās par cilvēku tirdzniecību policija Rumānijā arestē aroganto influenceri Teitu
Rumānijas policija ceturtdien iebrukusi greznajā Endrjū Teita villā un arestējusi viņu un viņa brāli Tristanu. Policija tā rīkojusies, jo pastāv aizdomas, ka populārais influenceris iesaistīts cilvēku tirdzniecībā, veidojis organizētu noziedzīgu grupu ...
Ķīnas iznīcinātājs nonācis sešu metru attālumā no ASV izlūklidmašīnas
Ķīnas iznīcinātājs nonācis sešu metru attālumā no ASV gaisa spēku izlūklidmašīnas virs Dienvidķīnas jūras, ceturtdien paziņoja Savienoto Valstu armija, uz kuras teikto atsaucas "Al Jazeera".


Komentāri