lv
W4R45DrOKQKLmQzHiLEWHo89f4ZIplMPVlh5PRpv
848576

Kuldīgas novadā izsludina konkursu finansējuma saņemšanai kultūras projektiem

Kuldīgas novadā izsludina konkursu finansējuma saņemšanai kultūras projektiem

Kuldīgas novada pašvaldība izsludinājusi konkursu finansējuma saņemšanai 2023.gadā kultūras projektu īstenošanai un kultūras jomas biedrību un nodibinājumu atbalstam, informēja pašvaldība.

Pieteikumi jāiesniedz līdz 2023.gada 20.janvārim Kuldīgas novada pašvaldībā apmeklētāju pieņemšanas un informēšanas speciālistam vai jānosūta pa pastu tā, lai tie tiktu saņemti līdz 20.janvārim.

Finansiāli tiks atbalstītas Uzņēmumu reģistrā reģistrētās juridiskās personas, biedrības un nodibinājumi, kuru darbība ir kultūras joma un kas nodrošina Kuldīgas novada kultūrtelpu ar kvalitatīvām kultūras aktivitātēm, veicina sabiedrības jaunradi un radošumu, veicina Kuldīgas novada kultūrvēsturiskā mantojuma saglabāšanu un attīstību, inovatīvas, starptautiski aktuālas kultūras attīstību, kā arī sekmē pilsoniskas sabiedrības attīstību ar kultūras aktivitāšu palīdzību.

Konkursā atbalstīs projektus, kurus plānots īstenot no 2023.gada 1.marta līdz 31.decembrim Kuldīgas novada teritorijā.

Aptauja: Atbalsts dalībai ES Igaunijā sasniedzis rekordaugstu līmeni

Igaunijā 86% iedzīvotāju atbalsta valsts dalību Eiropas Savienībā (ES), kas ir augstākais atbalsta līmenis kopš 2000.gada, liecina pēc Igaunijas Valsts kancelejas pasūtījuma veiktās aptaujas rezultāti.

Salīdzinājumā ar līdzīgu aptauju pērn atbalsts Igau...

Armēnija pārmet krievu miera uzturētājiem bezdarbību

Armēnija ceturtdien apsūdzējusi krievu miera uzturētājus, ka tie neaizsargā etniskos armēņus Kalnu Karabahā, un aicinājusi tos nomainīt ar starptautiskajiem miera uzturēšanas spēkiem.

"Krievijas miera uzturētāju rīcība mums ir nepieņemama. Viņi kļuvuši ...

Zaļā koridora kārtība būvniecības ieceru izskatīšanai izmantota 150 reizes

Kopš 2020.gada novembra, kad Rīgā ieviesa "zaļo koridoru" jeb paātrinātu kārtību būvniecības ieceru izskatīšanai un saskaņošanai, uzņēmēji šo iespēju ir izmantojuši 150 projektiem, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Komunikācijas pārvaldē

"Zaļais korid...



Komentāri